18. feb, 2014

Fiskenes tegn 18. februar 2014

Nye visjoner og ideer satte fart på tankene forrige måned i Vannmannens tegn, og har sendt oss inn i det aller siste tegnet i Zodiaken, det følsomme, kreative Fiskenes tegn. Nå er det tid for å dykke ned i følelsenes uutgrunnelige sfære og bare flyte med. Her stråler den ut sin energi sammen med både Neptun og Chiron og det er store muligheter nå for healing av våre innerste sår. Vær klar for tårer, la dem renne, det er healing i dette.

 

Vi har jo alle fiske energien i oss som en arketype, og de som er mest preget av dette tegnet kan være særdeles i kontakt med eller ha en sterk lengsel etter det åndelige, og trives lite med virkeligheten. Man kan være grenseløs i hengivenhet og kjærlighet, være kreativ og drømmende, med en sterk intuisjon, følsomhet og lengsel etter et ukomplisert liv.

 

Tiden vi går i møte har mye av fiskens natur i seg som i stor grad handler om å ta i bruk alle sansene, finne fred og ro i omgivelsene, og rolig flyte med, ta hver dag som den kommer uten å stresse ting fram. Tiden er inne til å sette på de rosa brillene og se på livet på en lettere måte. Styre unna problemer, misunnelse, sjalusi og andre dystre ting i livet som bare er med på å trykke oss ned.

 

Nå er det tid for å drømme og inspirasjonen vil strømme på gjennom forskjellige kanaler, som film, musikk, dans, meditasjon, litteratur og lignende. Intuisjonen og forestillingsevnen har gode kår, og det vil være lett å sette seg inn i andres situasjoner slik at man kan være en god og lyttende samtalepartner. Man vil kunne kjenne en lengsel mot havet, der man kan hente inspirasjon fra havets farger og lyder. Det kan også gjøre godt for sjelen å sette seg ved vannkanten og nyte en solnedgang i stillhet, hvis man har mulighet for det.

 

Alt som er ekte og naturlig og alt som inneholder naturlige ingredienser vil være kjærkomment nå.    Få åndelig påfyll gjennom dikt og musikk, åpne sansene for skjønnheten i naturen, gi og ta imot kjærlighet, gode ord og et lyttende øre. Perioden kan nytes med deilige bad med naturlige oljer, romantisk musikk og levende lys. Føttene, som er knyttet til fiskenes tegn, kan trenge ekstra oppmerksomhet denne perioden, så en tur til fotpleieren kan gjøre ekstra godt nå.

 

Det som kan være bakdelen med så mye trykk på fiskene er at lengselen etter de høye idealer, kilden, det euforiske, nirvana, blir så sterk at man ønsker å flykte inn i sin egen lille verden hvor alt er behagelig, der man kan gi seg hen, der man ikke trenger å gjøre en innsats, der man slipper å kjenne på problemer, der man bare kan være. Noen tyr gjerne til flukt fra virkeligheten gjennom rusen og alkoholens negative påvirkning, mens den positive flukten kan finnes i meditasjon og stillhet.

 

Men livet går jo videre, man trenger å ta tak i virkeligheten, finne ut hva som egentlig gjør en lykkelig, ta tak i roret og styre skuta dit en vil selv. Ved planløst drive rundt fører en ikke nødvendigvis dit man egentlig vil og trenger, men heller dit hvor tilfeldigheten bringer en, der hvor andres vilje bestemmer retningen. Bruk fiskenes måned for å gå i tenkeboksen for å finne ut hvilken retning du vil kjøre skuta di. Når vi om en måneds tid kommer til Værens tegn, blir det en helt annen hverdag, da er det mye slutt på kosen og det blir tid for handling.

 

Ønsker dere gode dager i Fiskenes tegn J

LIV