3. feb, 2015

Fullmåne i Løven

I natt, 4.februar 2015 er det fullmåne i Løvens tegn. Eksakt kl: 00:08 på 14 grader Løven!

De som har planeter rundt denne graden i sitt horoskop er særlig berørt, men de fleste kan kjenne et lite boost av denne vennlige fullmånen. Månen er lunefull og innehar sterke emosjoner og løven er særlig sensitiv til kritikk. Prøv å ikke ta ting altfor personlig denne tiden, det kan lett føre til et aldri så lite løvebrøl.

 

Løven er styrt av Solen og er tegnet der kjærlighet, lek, kreativitet, stolthet, raushet og sensitivitet holder til, og er knyttet til hjertet. Når det er fullmåne står solen i det motsatte tegnet, Vannmannen som er styrt av planeten Uranus. Vannmannen handler om vår evne til å se objektivt på ting, se det store bildet og er opptatt av rettferdighet, vennskap og fellesskap, frihet, politikk og gruppevirksomhet.

Solen setter nå full belysning på månens sensitive løvehjerte, på lekenheten og selve livskraften i livet ditt. Lever du livet på den måten du selv ønsker og samtidig klare å ta hensyn til de andre? Fullmånen bringer bud om fullbyrdelse og feiring og det er en hærlig tid for å stå på livets scene. Ta frem dine flotteste glass, sprett champagnen, klapp deg selv på skulderen og vær takknemlig for alt du har oppnådd. Dine kreative prosjekter i hjemmet, på jobben, på skolen, i kjærlighet, i vennskap og for dine personlige seire, og slipp taket på det som ikke gikk så bra eller ble noe av. Det ble bra nok og du er god nok akkurat som du ER.

Gi plass til det du innerst inne ønsker og trenger, for fullmånen stiller seg tett inntil Jupiter nå. Jupiter er vår velgjører og knyttet til visdom,høyere utdannelser, mål, utland, sannhet, tro og ekspansjon. Den utvider alt den kommer i kontakt med og er nå i kontakt med fullmånen i Løven og alt det den handler om. Alt forsterkes, ditt ego, din individualitet,din selvrespekt, din sensitivitet over selve livet. Det kan imidlertid oppstå vanskeligheter med å holde seg til dyder som moderasjon akkurat nå, for livet har så mye å by på, og det er så mange veier vi kan gå og så mange måter å utføre vår livskunst på.

Likevel...vis respekt for livet, medmennesker og kjærligheten. Ikke glem å ta med hjertet inn i tanker, ytringer og gjøremål. 

 

Ønsker dere som leser dette en fin fullmånedag !

 

Musikk Ønsker du en musikalsk inspirasjon kan du gå inn på denne siden :-)

Hilsen Liv Edith ❤