18. feb, 2015

Nymåne i Vannmannen

Det er nymåne, den 2. nymånen i Vannmannens tegn. Den første var 20. januar på 0 grader vannmannen, og den neste tikket inn klokken 00.47:12, 19. februar på 29.59 grader vannmannen. Den første helt i starten i vannmannen og den andre helt på tampen i samme tegn.
 
Gjør deg klar for noe helt nytt! Slipp taket i det som har utspilt sin rolle.Det kan være uvaner, relasjoner, jobb, meninger o.l. som trenger fornyelse. Vær oppmerksom på tanker og ideer som dukker opp, så nye frø og legg grunnlaget for sommerens blomstring.

 
Med to nymåner i Vannmannen, og Uranus i Vær, handler det mye om frihet og en uimotståelig trang til å gå imot strømmen å gjøre noe nytt eller annerledes. Det er også relatert til nettverk med likesinnede og en fin tid for å  fri seg fra begrensninger og melde seg inn i fellesskap som støtter dine meninger. Nå kan man også finne mot til å fri seg fra fellesskap og gruppetilhørighet som ikke fungerer i livet akkurat nå.

 
Samtidig står både Venus og Mars i Fiskene og skal vandre sammen en stund fremover.Her er det duket for lidenskapelige møter i kjærlighet.Det maskuline og det feminine prinsipp i oss forenes.Venus (kjærlighet, økonomi, relasjoner) og Mars (begjær, mot, konkurranse). Det å motta og det å gi trenger  balanse, og man kan kjenne på en lengsel etter helhet. I Fiskenes tegn lengter man etter noe udefinerbart og søker å finne det gjennom å flykte inn i fantasiens verden, for det man søker finnes sjelden i denne verden. Realismen kan derfor være noe fraværende og forestillingsevnen stor og kan skape mange illusjoner. Prøv å holde bakkekontakten den neste måneden.

 
Uranus står i spenning til Pluto.
Pluto handler om bl.a. om transformasjon og kontroll. Et ønske om å gå tilbake til det gamle for å granske følelser og motiver for å finne og fjerne ulumskheter. Når vi er helt rene i vårt innerste vesen må egoets mørke begjær, manipulasjon og hemmeligheter vike for sjelens lysere kulør der sannhet, åpenhet og tillit er rådende.Da kan vi gå for et handlingsmønster som fungerer bedre for oss.

Uranus er rebellen i oss som liker å gjøre ting annerledes, og handler om å tenke ut geniale løsninger for veien fremover. Pluto tilbake eller Uranus fremover? Uranus hersker over nymånen og ligger i fint aspekt til Jupiter (vår velgjører) så jeg tror det vil være en god mulighet for å finne nye gode løsninger for prosjekt eller for fremtiden nå.

 
Fiskene er det siste tegnet i Zodiaken og flere planeter har kommet til endestasjonen. En opphopning av forskjellige energier vil vise oss mange muligheter, men kan også skape forvirring. Det vil være godt å flykte inn i kreativ utfoldelse, der musikk, sang, dans,film, poesi, maling, spiritualitet, åndelighet, meditasjon og healing vil kunne gi oss akkurat det vi trenger som fører til litt større klarhet.

 
Bare ett minutt etter nymåne seiler månen fra Vannmannen og inn i Fiskenes tegn, og solen følger rett i helene. Da får vi hele seks planeter samlet i Fiskene. (Sol, Måne, Mars, Venus, Chiron og Neptun). De vil kunne sette stort trykk på vårt kunstneriske og kreative bidrag til verden og en lengsel etter forløsning.
Allerede i dag forenes lidenskapelige Mars og romantiske Venus i ildfulle Væren, tegnet for oppstart,og vi får et skifte i energiene.Vi våkner fra drømmenes verden og er klar for handling. Hent frem alt motet du har og ta på konkurranseskoene. 

 
Astrologisk Rom
Ønsker dere kreative dager <3

 

Liv Edith :-)