19. mar, 2015

Solformørkelsen 2015

Solformørkelsen 20. mars 2015 er svært spesiell av en rekke årsaker.

  1. Det er den eneste totale solformørkelsen i 2015 og den første siden november 2012.
  2. Mars 2015 solformørkelse faller også på dagen for vårjevndøgn, en veldig sjelden hendelse.
  3. Solformørkelsen er spesiell fordi den kommer bare seks dager etter at Saturn stasjonerte til retrograd.
  4. Den siste av sju Uranus Pluto kvadraturer skjedde for bare fire dager siden og vil ha stor innflytelse på denne formørkelsen.

 

Som enhver ny måne, representerer en solformørkelse slutten av en syklus og begynnelsen på en ny syklus. Dette er den ideelle tiden for en ny start. Alle muligheter er på bordet. Du kan nå legge nye planer for fremtiden. Skriv lister over gjøremål på et blankt ark. Gamle vaner, atferd og holdninger kan du ta opp til vurdering, mens du leter etter nye og oppfinnsomme måter å gjøre fremskritt på.. Den impulsive og entusiastisk karakter av en solformørkelse betyr at ikke alle nye prosjekter vil lykkes.

Horoskop for en ny måne eller solformørkelse er som en snap shot i tid, men som gammel stil fotografering, det tar tid å utvikle.

Denne solformørkelsen vil være aktiv til neste solformørkelse i september 2015. Som formørkelsen syklusen utvikler seg, vil planetariske aspekter til formørkelsen grad markere mer aktive tider når hendelser knyttet til formørkelsen trolig vil utfolde seg. Det er ingen planet forbindelse til formørkelsen grad 29 °'Fiskene i denne formørkelsen fase. Men den 23 juni 2015 er en viktig milepæl, som Saturn er i et lett aspekt  , og Mars er kvadratur formørkelsen grad.

 

Saturn retrograd kvadratur Neptune bringer med angst, mistro, forvirring, skuffelse og pessimisme. All bruk av alkohol eller andre bevissthetsendrende narkotika vil øke risikoen for forvirrede tanker og ideer. Det er allerede en mottakelighet med dette aspektet til å trorare ideer, og en hardnakket vilje til å se bort fra sannheten.

 

Uranus kvadrat Pluto forsterker temaet for en rystelse. Denne formørkelsen markerer slutten på denne omveltningen og krisen, men også en ny start hvor vi kan begynne å sette bitene av våre liv sammen igjen.

Endringen er ikke over ennå med måneformørkelsen om to uker i direkte aspekt til Uranus og Pluto. Men vi kan se frem til positiv endring med en mye vennligere og lykkeligere Jupiter.