8. feb, 2016

Nymåne i vannmannens tegn 08.02.2016 kl: 15:38

Ved nymåne står månen i konjunksjon med solen og bringer oss inspirasjon, selvstendighet og optimisme. Solen gir en kraftig stimulans av lyst, kreativitet og handlekraft. Det er som starten på en reise, eller begynnelsen på en bok. Det er en innstrømning av energi som vi kan utnytte til å skape noe nytt. Dette er en fin tid å starte nye prosjekt da den neste fasen, tiltagende måne, indikerer vekst og framdrift og gis gode vekstvilkår.

Vannmannen er et lufttegn som står for uavhengighet og intellekt, og tenker og handler annerledes enn andre. Tegnet er originalt, har behov for å tenke fritt, liker åpenhet og trives i grupper som ikke er som alle andre. Alt som er forut for sin tid, kobles til Vannmannen, det originale, unike og spesielle. De står gjerne på barrikadene og kjemper for rettferdighet og likhet for alle. Er det noe i livet som synes urettferdig eller noe man har lyst å forandre på, kommer det en innsprøytning av universell kraft nå som kan gi oss fremdrift og løft under vingene.

Forandring er ikke lett, og det kan være utfordrende å tørre å gå utenfor komfortsonen. Men hvis man holder fast ved noe av gammel vane fordi man er redd for endringer, skjer det ingenting og man kan gå glipp av uante muligheter. Det finnes løsninger bare man kan gi slipp på frykten for det ukjente. Vannmannen gjør det enklere ved å distansere seg, se ting fra en annen vinkel slik at nye og kreative løsninger kan se dagens lys. Det er på tide å blåse en lang marsj i det som engang var det eneste rette, og holde seg langt unna regel ryttere, for tiden er inne til å bringe på banen nye spennende tanker og ideer, å ikke være så redd for alt som er annerledes.

Uranus som hersker over denne nymånen står i gunstig posisjon og bringer både initiativ og spontanitet til bordet. Legg merke til plutselige innskytelser. Hvis vi er våken og tar de på alvor kan de bringe oss inn på et helt nytt spor. Uranus står også i gunstig forhold til Saturn. Det gir oss fine muligheter til å integrere det gamle med det nye.

Mars planeten for mot, handling og selvhevdelse står i et anspent forhold til nymånen. Det følger med masse energi og handlekraft i denne perioden, men man trenger impulskontroll fordi temperamentet er ladet opp til et høyere nivå og kan komme helt ut av kontroll hvis man ikke er forsiktig. Det kan være en fordel å slite ut oppdemmet frustrasjon i treningsstudioet, slik at man ved evt. Konfrontasjoner eller maktkamper kan forholde seg litt roligere.

Meditasjon

Nymåne indikerer en tid for stillhet, refleksjon og meditasjon. Sett på beroligende musikk. Let i ditt hjerte hva som fungerer for deg og hva som ikke gjør det.

Er jobben tilfredsstillende eller føler du at du befinner deg på en tredemølle?

Fungerer hjemmet ditt på en god måte, eller er det problemer du overser, følelsesmessig eller praktisk?

Står du fast i psykiske mønstre fra barndommen som f.eks. avhengighet eller et behov for å behage andre?

La nymånen inspirere til originalversjonen av deg selv og nye begynnelser.

Hilsen Liv

 med ønske om fine nyskapende dager.❤