8. apr, 2016

Nymåne i Væren 07.04.2016

Gjør deg klar for en kraftfull ny måne i Væren.

Nymånen representerer et startskudd likesom værens tegn, og nå smeller det skikkelig til med nye prosjekter vil jeg anta. Månen har stilt seg sammen med solen I værens tegn. Det gir dobbel dose energi da både ny månen og Væren står for begynnelser. Væren regnes for det første tegnet i zodiaken, og representerer en sterk energetisk impuls. Her finner du konkurransemennesket, initiativtageren, den som baner vei for andre og setter i gang med inspirerende prosjekter med stor entusiasme. Skal du sette inn støtet på nye prosjekt er dette en ideell tid for oppstart. Siden Væren er en utålmodig og handlekraftig energi som gjerne handler før de tenker, er det viktig å bruke hodet og tenke grundig gjennom det du vil skal vokse fram fra denne nymånen.

Uranus deler posisjon med nymånen, og gir perioden et snev av revolusjon på en eller annen måte.  Solen gir en kraftig stimulans av lyst og handlekraft, og med Uranus om bord, som elektrifiserer alt den kommer i kontakt med, kan entusiasmen, men også nervøsiteten nå uvante høyder. Uranus er også kjent for å bidra med plutselig glimt av innsikt på et spirituelt plan, som i mange tilfeller fører til aha-opplevelser men også til kvikke snuoperasjoner. Vær helt sikker på hva du ønsker å fokusere på i den voksende perioden av månen, og la disse glimtene eller drømmene omfavne deg med visdom og kunnskap. Ha tro på deg selv og ditt unike bidrag.

Pluto står også i et hardt aspekt til nymånen og inspirerer til handling og forandring i dypet av din sjel.Tenk nytt og utenfor boksen, kanskje du kan finne inspirasjon til en skikkelig vårengjøring i ditt følelsesliv. Det vil være fordelaktig å luke bort alle ulumskheter som tar opp unødvendig plass, slik at det blir plass for nye spirer. 

Frihetsfølelsen vi har tilgang på nå, er til å føle på. Frihet til å tråkke opp sin egen sti, tenke det man vil, og blåse en lang marsj i autoriteter og A4 tenkning.  Våren er i anmarsj, energien bobler og man føler man kan få til hva som helst i denne perioden. Det er lov å la seg rive med og fly høyt. Spre vingene venner.

 

God nymåne og fine vårdager ønskes dere alle.

LIV ❤