7. mai, 2016

Nymåne i Tyren

Det er ny måne I Tyrens tegn, 06.mai 2016, og det kjennes på kroppen for å si det sånn. Har ikke sovet godt de to siste nettene og det er ganske typisk ved inngangen til ny månens fremkomst. I tankene slipper vintermørket taket og gir plass til vårsolens stråler. I lyset spirer takknemlighet og kjærlighet til moder jord, og inspirerer til hagearbeid, kreativitet, skjønnhet og velvære.  

Ny månen gir inspirasjon til å så nye frø, bokstavelig talt eller i overført betydning- nye prosjekt. Det som kan være viktig å huske på er at det du evt. Sår i denne perioden vil bruke litt lengre tid på å manifestere seg, for ting går sent i Tyrens tegn.

Tyren er et fast jordtegn tegn og forbindes med sansene og det man eier og har. Det handler om alt som kan nytes i livet. kroppslig nærhet, trygghet, fred, skjønnhet, romantikk og begjær. Ny månen inspirerer til å nyte livet i fulle drag. Fargene blir klarere, luktesansen er skjerpet og kroppen er innstilt på god tid, nærhet og nytelse.

Venus hersker over tyren og er planeten for verdier, skjønnhet, tiltrekning, fred og balanse. Ved å ta i bruk alle sansene, kan du tiltrekke deg akkurat det du måtte ønske nå. Nytelse kan koste litt penger så sjekk kontoen om du har litt til overs som kan støtte dine utskeielser. Det er overhengende fare for å snuble over skjønne klær, sko, hudpleieprodukter, etc.

I kjærlighet inspireres vi til romantiske aktiviteter som er fantastisk mat for sjelen, og drar du frem grillen blir det nok deilig mat til kroppen også. Nytelse av god mat og drikke står nemlig også på agendaen på denne tiden av året.

Verdier er et naturlig samtaleemne i denne perioden. Økonomi, fordeling, rettferdighet. La tankene streife innom hva som er viktig for ditt velbefinnende, og klekk ut en strategi for hvordan den skal støtte deg i din hverdag, Noen ønsker å fokusere på materialistiske verdier og kjenner inspirasjon til å finne måter å øke bankkontoen på, andre retter innsatsen mot relasjoner, mot romantikk og skjønnhet og sjelens velbefinnende. Noen gjør begge deler.

Nyt livet mine venner, nyt alt det moder jord har skapt. Selv skal jeg ut i hagen å stikke fingrene i jorden. Kanskje sår jeg noen frø som forhåpentlig blir til fantastiske blomster i juli.

LIV ❤