20. jun, 2016

Sommersolverv og fullmåne

Fullmåne i Skyttens tegn 20. Juni kl. 13.02. Månefasene

Solen står i tvillingens siste dag, og det er fullmåne for andre gang i skytten. I morgen 21.juni går solen inn i krepsen og åpner for årets lyseste dag: SOMMERSOLVERV.

Solen og månen står i bevegelige, tilpasningsdyktige tegn og retter fokus på fullførelse, avslutninger og alt man trenger å gi slipp på. Solen i Tvillingene (kommunikasjon) og månen i skytten (ekspansjon og vitebegjær).

Solen står sammen med gudinnen Venus og gir oss en liten innsprøytning av vennlige tanker og inspirerer til kunst og kulturevenemanger. Ta på deg finstasen og inviter din kjære, eller venner, med på noe hyggelig. Vern om tanker som er gunstig for parforhold, og gi slipp på det som formørker. Gode tanker skaper gode gjerninger, gode gjerninger skaper gode forhold. ❤ 

Skytten: se mer Stjernetegnene

Skytten handler om bl.a.fart, utland, trosystemer, ekspansjon og optimisme. Nå får vi skikkelig drahjelp for det vi trenger å gjøre, for når fullmånen utrykkes gjennom ildfulle skytten kan vi være sikker på at temperaturen er på topp. Skytten er et bevegelig ildtegn og stimuleres ved ekstra trykk på pedalen. De ideene og prosjektene vi startet ved nymånen for fjorten dager siden, får fart på seg nå. Tror vi på oss selv nok til å tørre gå ut av komfortsonen? Skal noe skje må vi nok gjøre det.

Tvillingene: se mer Stjernetegnene

Hent inn opplysninger, søk informasjon både fra innland og utland, se på detajene en ekstra gang for å unngå misforståelser, tenk optimistisk og spre budskapet med overbevisning. Negative tanker får plass bare hvis vi selv tillater det, det er bedre å fokusere positivt og se på mulighetene istedenfor begrensningene. Det kan faktisk føre til vekst og framgang for oss selv.

Jupiter: se mer Planetene

Jupiter hersker over denne fullmånen og er innblandet i et STORKORS med Saturn, Neptun og Merkur. Det kreves handling. Det ligger spenning i luften rett og slett.

Jupiter står i det jordnære,kritiske, detaljstyrte Jomfruens tegn der det settes fokus på helse, hygiene og det daglige arbeid.Vi har tilgang på økt kunnskap i de nevnte områder og har med mange støttespillere for å realisere det vi ønsker. Men ingenting må realiseres før detaljene er på plass. Saturn er loven, dommeren og moralens vokter - sjekk lovgivningen iht. de aktuelle spørsmål, men lytt også meget nøye til din egen indre moral. Merkur står i sitt eget tegn og kan ha det litt travelt, det er ikke heldig i denne situasjonen.Neptun viser oss drømmene våre, men også våre illusjoner. Alt trenger ikke være som det ser ut til. Vær litt kritisk, lytt innover og prøv å finne roen oppi alt som hender. Meditasjon og mindfulness er en fin øvelse i så måte.

Jupiter,(vår velgjører),har også kontakt med den nordlige måneknuten,i lett aspekt til Pluto. Det er som en åpen portal til vårt indre liv. Til ekspansjon og transformasjon. Fra puppe til sommerfuggel. Fra barn til voksen. Realiser drømmene og sett dem ut i handling. Midtsommer er et fantastisk tidspunkt for magi da ilden og eterkreftene er på sitt aller sterkeste, og mulighetene er store for sterk manifesterende kraft, i de ulike  handlingene. Det handler også om å åpne kommunikasjonslinjene slik at en lettere kan kommunisere både på et indre og på et ytre plan.

Dette er spennende tider, og jeg ønsker alle som leser dette God Midtsommer :-)

LIV💋