16. sep, 2016

Jupiter går inn i Vekten

2016 – 2017 (2004-2006)

Jupiter bruker 12 år på sin ferd gjennom dyrekretsens 12 tegn. Det betyr at den er ca. 1 år i hvert tegn. Jupiter forlater jomfruens tegn som den har okkupert et helt år og vandrer inn i det fredsommelige Vektens tegn fra 09.0ktober 2016 og blir der til 10.oktober 2017.

Jupiter er den største planeten i solsystemet vårt og forbindes med ekspansjon. Dvs. den forstørrer og forsterker alt den berører og har å gjøre med alt som bidrar til å utvide perspektivet.

Jupiter forbindes også med stor visdom, kunnskap og lengre utdannelser, sannhet, trosretninger, eventyrlyst og utlandet. Det vil si at behovet som ligger innenfor disse områdene øker og man søker etter sannheter og opplevelser som gir større mening. Noen vil søke utvikling gjennom samtaler, diplomati, samarbeid, via prester, lærere og spirituelle og åndelige veiledere, innenfor landets grenser og utenfor.

Jupiter i Vekten:

Vekten handler om å finne den gylne middelveien og forbindes med bl.a. økonomi, relasjoner, kjærlighet, skjønnhet og kvalitet. Mange vil ha økt fokus rundt emner som romantikk, skjønnhet og fredsarbeid, og vil nok være tilbøyelig til å bruke en god del penger for å oppnå disse kvalitetene.

Jupiter gir muligheter for økt balanse i livet, men kan også forsterke det som ikke fungerer. Gjennom utvidet kunnskap kan dette komme i balanse igjen. Se opp for overdrivelser når Jupiter treffer viktige punkter i horoskopet ditt gjennom sin ferd, det gjelder hele tiden å finne den rette balansen i det du foretar deg. Det er 12 år siden Jupiter sist var i vektens tegn. Kanskje kan du huske noe som hendte den gangen og har forhåpentlig lært noe, og kan dermed håndtere situasjoner bedre denne gangen.

Kort oversikt over betydningen i alle tegn.

VÆREN: Utvikling og vekstmuligheter i parforhold og relasjoner, bryllup og romantikk, økonomi og diplomati. Du utvider horisonten gjennom relasjoner, via nettverk og utland.

TYREN: Utvikling og vekstmuligheter i jobbsammenheng og den daglige rutinen. Fokus på analyser, sundt kosthold, trening, husdyr, ryddesjau og sortering, plikter, service og hjelpsomhet.

TVILLINGEN: Utvikling og vekstmuligheter på områder der kreativitet og lek foregår. På scenen, teater og underholdning, maling, barn, nettverksbygging, utvidet kontaktnett er mulig.

KREPSEN: Utvikling og vekstmuligheter i hjemmets sfære. Forskjønning av det hjemlige miljø, større hus, flere hus, biler, eller andre ting som føles trygt. Svanger med barn eller prosjekt, flere omsorgsoppgaver, eller økt omsorgsevne.

LØVEN: Utvikling og vekstmuligheter gjennom korte utdannelser, utvidet kontakt med søsken og naboer, nettverksbygging, læring, lærere,

JOMFRUEN: Utvikling og vekstmuligheter via egne ressurser, vekstmuligheter i økonomi, fokus på alle sanselige gleder, massasje, nytelse av god mat og drikke, byggevirksomhet, tør å nyte litt mer.

VEKT: Utvikling og vekstmuligheter: Selvutvikling, fokus på kropp, skjønnhet, klær, image, kjærlighet til deg selv, balanse i kaloriinntak.

SKORPIONEN: Utvikling og vekstmuligheter: Fokus på følelser, grensesetting, sannheter, transformasjon, institusjoner, sykehus, fengsler, seksualitet-hengivenhet, se bakenfor illusjoner. Utvikle hengivenhet og uselviskhet. Se opp for maktkamper, prøv diplomati.

SKYTTEN: Utvikling og vekstmuligheter innenfor nytenkning, vennskap, grupper og politikk, se opp for rigide holdninger – tenk nytt.

STEINBUKKEN: Utvikling og vekstmuligheter innenfor karriere og livsmål.

VANNMANNEN: Utvikling og vekstmuligheter og fokus på meningen med livet, finne nye sannheter, utenlandsreiser, guruer og andre åndelige veiledere, visdom og lange utdannelser.

FISKENE: Utvikling og vekstmuligheter innenfor psykisk helse, arv og verdier man deler med andre. Alt kan møte ny forståelse og balanseres. Ta en dyprens i ditt indre landskap. Frykt de skjulte hemmelighetene - de trives og næres i mørket, men tar du de frem i lyset så mister de sin makt over deg og du vil få føle en helt ny friskhet.

 Lykke til med Jupiter i Vekten. Lykkeplaneten kommer med nye muligheter til oss. Vær beredt.

LIV J