21. nov, 2016

Solen i Skytten

Solen går inn I Skytten I dag, 21.11.2016 kl. 22:22.

og skal være der til den 21. Desember 2016. Gratulerer med dagen alle Skytter. Nå er det slutt på å grave seg ned i underbevissthetens mørke korridorer. Nå banker eventyrlysten på døra og vi vil ut og utforske alle muligheter som finnes i lyset. Kanskje en tur utenlands kan mette hungeren etter følelsen av mening.  Eller et dypdykk i en eller annen filosofisk lektyre kan være til inspirasjon. Noen skytter er drevet mot det vitenskapelige perspektivet og andre mere mot religion og spiritualitet. Men de fleste ønsker å utvide kunnskapsnivået på et eller annet område.

Solens stråler sprer initiativ, kreativitet, hjertevarme, optimisme og glede. Når den går inn i Skytten forsterkes alt dette. Skytten er kunnskapstørst, reiseglad, lattermild, sporty, ukuelig optimistisk og engasjert i alt som gir livet mening. I Skytten kommer det særdeles mye drivkraft ut da Skytten er forbundet med kentauren. Halvt hest og halvt menneske. De som har Skyttens energi sterkt tilstede i sitt horoskop kan regne med full fart, mye moro og glede, og det passer vel bra i disse julebord tider.

For Jupiter står i vekten. Tegnet for sosiale relasjoner, skjønnhet, parforhold og balanse. Jupiter er den største planeten i zodiaken og ekspanderer alt den kommer i kontakt med. Der solen og Jupiter står i det individuelle horoskop kan gi en pekepinn på hvor man kan forvente vekst og utvikling. Sprer vi optimisme, interesse og byr på oss selv og den vi er, vil vi kunne tiltrekke oss de rette menneskene som kan bli verdifulle for oss på vår reise mot nye horisonter.

Parforhold, vennskapsforhold, venninneforhold, familieforhold er viktige relasjoner for de fleste av oss og noe vi vil ta vare på. Kanskje noen føler seg lite verdsatt fordi man sitter med nesen i bøker eller på internettet og er lite tilstede, eller omvendt. Det vil være verdifullt å finne balansen mellom alenetid og tiden vi er sammen med andre. <3

Kanskje trenger vi å utvide kontaktnettet vårt og sosialisere mere? Vi kan ta initiativ til julebord, be inn venner og bli kjent med nye mennesker. Ved å invitere til kurvfest kan man dele på utgiftene. Både gøy og billig. J))

Skytten handler også om måtehold, så det kan være på sin plass og se opp for overdrivelser på alle områder. Det kan være lurt å tenke seg om slik at man ikke bruker mere penger enn man har, når kulturelle og skjønnhetsrelaterte fristelser dukker opp og julegavene skal handles inn. Når dagen er over vil det kanskje ikke være mere igjen til den viktige utenlandsturen vi så gjerne ville reise på.

Solen møter Saturn den 10 desember. Det setter ansvar, stabilitet og måtehold på dagsorden. Vi blir bevisst ansvaret og alvoret i det vi er engasjert i, noe som kan føre til at vi må sette ned tempoet i det vi holder på med så vi ikke gjør noen feil. Vi kan komme i situasjoner der vi ønsker å fri oss fra begrensningene, samtidig som vi ønsker å bevare stabiliteten. Når energien eskalerer, gjelder det å tenke seg godt om før man tar store alvorlige avgjørelser. Å finne nye innfallsvinkler kan stabilisere nervesystemet.

Ønsker alle som leser gode og glade dager.

Astrolog

LIVE. Yttervik