Dyrenes år

17. jan, 2018

HANENS ÅR:  2016/2017

Hanens år starter 28. januar 2017.

Hanen i KH. er et symbol på : MOT, ÆRLIGHET OG AMBISJON, og vil være gjennomgående temaer i det kinesiske horoskop for 2017.

Vær ærlig med deg selv og andre og lytt til din indre stemme, når du bestemmer hvilken retning du ønsker å ta når nye ideer viser seg.

Hanens modige energi kan hjelpe oss til å ikke være redd for forandring. Del gjerne tankene med andre for det vil det hjelpe deg å ta de rette valgene.

Rett fokus mot positive opplevelser og del den positive energien med andre. Møt verden med et åpent sinn! Lytt og prøv å forstå andre.

Hanen representerer entusiastiske mennesker som våger å skille seg ut. De er svært ærlige og pleier å ha en svært direkte måte å kommunisere på.

Fokus bør ligge på FRED, HARMONI OG MEDFØLELSE i 2017!

 

17. jan, 2018

HUNDENS ÅR 2017/2018

10. des, 2016

Apens år starter 8. februar 2016. Etter 12 måneder med den verdige samt kontrollerte Geita, kommer apen med sine oppfinnsomme sprell.

Hva ligger på lur for deg i apens år 2016-2017?

APENS PERSONLIGHET

Året får sin naturlige utvikling fra årets dyr, apen. Apen er et intelligent, vittig og oppfinnsomt dyr. De er problemløsere, arbeider i sin gruppe samtidig som de demonstrere en uavhengighet i forbindelse med måloppnåelsen. Den kvikke apen er leken, ungdommelig i naturen, og er en fryd å se på mens de hopper fra aktivitet til aktivitet.

Apen er en av de symbolske dyrene som tilsvarer eller som har slektskap med den niende av de tolv jordiske grener kalt "Shen." Den symboliserer ukuelig nysgjerrighet og kreativ energi. Selv om apen i noen grad er lovpriset av buddhister, er apen ofte regnet som et teng på lureri.

Apen er svært intelligent, hyperaktive og egenrådig. Han representerer uhemmet tenkning frigjort fra hemninger og skyldfølelse og vil ikke nøle med å teste sine teorier, eksperimentere og tenke det utenkelige. I sitt domene, er alt mulig. Det som er vanskelig kan han gjøre med en gang; det som er umulig vil ta litt lengre tid.

Alle dyrene har en skyggeside, og apen er intet unntak. Problemløsningevnene kan føre til at apen blir en vanskelig taktiker, opportunistisk og ikke så veldig troverdig. Ungdommelighet skjuler en samvittighetsløs tenåring, og uavhengigheten kan føre til utroskap.

 

12. des, 2014

HESTENS ÅR: 19/2/2014-19/2/2015.

For en hest er uavhengighet er viktig. Det kinesiske horoskop beskriver hesten som eventyrlysten, og en person som liker  sport og friluftsliv. Hesten holder høyere tempo enn de fleste andre orker. Du er rask i både kropp og hode, optimistisk og jordnær, men mangler ofte utholdenhet og tålmodighet.

Det kan være vanskelig å leve sammen med en hest, fordi du vil gjøre tingene på din egen måte og er en smule egoistisk. Din sterke hang til uavhengighet kan også være til hinder for å etablere forhold til det motsatte kjønn.

Hesten er født under en heldig stjerne, og har hell med seg i alt som har med konkurranser å gjøre. Du kan tjene gode penger i yrker som har med spekulasjoner og spill å gjøre.

5. des, 2014

Det kinesiske horoskop mener at alltruisme kjennetegner en geit. Geita er snill, omsorgsfull og drømmende, og elsker barn og kjæledyr.

De er en sjarmerende, og forfinet skapning og trives best i små, hyggelige sosiale settinger. De er romantisk og typen som stortirves med levende lys og middag for to.De er den perfekte partner for en hjemmekjær person.

De setter familiens behov i høysetet og beskytter dem med dine spisse, små horn om uvedkommende kommer for nær. Geiter er oppofrende og kan virke litt selvutslettende som person og vil derfor lett tiltrekke seg sterke og dominerende partnere.

Men når alt kommer til alt, er de både sta og målbevisst. Dette gjør dem ofte til den egentlig sterke i forholdet. Svakheten deres er imidlertid at de kan være litt for nærtagende og trenger derfor å lære seg å ikke ta ting for personlig.

Mange artister er geiter, og spesielt mange kunstnere. De er ikke spesielt eventyrlysten og langt fra noe friluftsmenneske. Valg kan være vanskelig for dem, og de utsetter ofte store beslutninger så lenge som mulig. Når de møter motgang kan de gi opp for tidlig, og bli ganske humørsyk og anspent. De trenger å styrke selvtilliten sin og ikke bekymre seg så mye.

Geita passer best sammen med Haren, Grisen og Hesten, men bør holde seg unna Hunden.