5. des, 2014

GEITAS ÅR: 2015/2016

Det kinesiske horoskop mener at alltruisme kjennetegner en geit. Geita er snill, omsorgsfull og drømmende, og elsker barn og kjæledyr.

De er en sjarmerende, og forfinet skapning og trives best i små, hyggelige sosiale settinger. De er romantisk og typen som stortirves med levende lys og middag for to.De er den perfekte partner for en hjemmekjær person.

De setter familiens behov i høysetet og beskytter dem med dine spisse, små horn om uvedkommende kommer for nær. Geiter er oppofrende og kan virke litt selvutslettende som person og vil derfor lett tiltrekke seg sterke og dominerende partnere.

Men når alt kommer til alt, er de både sta og målbevisst. Dette gjør dem ofte til den egentlig sterke i forholdet. Svakheten deres er imidlertid at de kan være litt for nærtagende og trenger derfor å lære seg å ikke ta ting for personlig.

Mange artister er geiter, og spesielt mange kunstnere. De er ikke spesielt eventyrlysten og langt fra noe friluftsmenneske. Valg kan være vanskelig for dem, og de utsetter ofte store beslutninger så lenge som mulig. Når de møter motgang kan de gi opp for tidlig, og bli ganske humørsyk og anspent. De trenger å styrke selvtilliten sin og ikke bekymre seg så mye.

Geita passer best sammen med Haren, Grisen og Hesten, men bør holde seg unna Hunden.