10. des, 2016

APENS ÅR 2015/ 2016

Apens år starter 8. februar 2016. Etter 12 måneder med den verdige samt kontrollerte Geita, kommer apen med sine oppfinnsomme sprell.

Hva ligger på lur for deg i apens år 2016-2017?

APENS PERSONLIGHET

Året får sin naturlige utvikling fra årets dyr, apen. Apen er et intelligent, vittig og oppfinnsomt dyr. De er problemløsere, arbeider i sin gruppe samtidig som de demonstrere en uavhengighet i forbindelse med måloppnåelsen. Den kvikke apen er leken, ungdommelig i naturen, og er en fryd å se på mens de hopper fra aktivitet til aktivitet.

Apen er en av de symbolske dyrene som tilsvarer eller som har slektskap med den niende av de tolv jordiske grener kalt "Shen." Den symboliserer ukuelig nysgjerrighet og kreativ energi. Selv om apen i noen grad er lovpriset av buddhister, er apen ofte regnet som et teng på lureri.

Apen er svært intelligent, hyperaktive og egenrådig. Han representerer uhemmet tenkning frigjort fra hemninger og skyldfølelse og vil ikke nøle med å teste sine teorier, eksperimentere og tenke det utenkelige. I sitt domene, er alt mulig. Det som er vanskelig kan han gjøre med en gang; det som er umulig vil ta litt lengre tid.

Alle dyrene har en skyggeside, og apen er intet unntak. Problemløsningevnene kan føre til at apen blir en vanskelig taktiker, opportunistisk og ikke så veldig troverdig. Ungdommelighet skjuler en samvittighetsløs tenåring, og uavhengigheten kan føre til utroskap.