(Når jeg har noe på hjertet)

31. jan, 2018
29. jan, 2018

I dag har jeg noe på hjertet og synes denne låten formidler noe av det. Deler denne nydelige låten med dere. Vår kjære snille søster døde på lørdag, men ho Nan e med oss videre, bare på en helt annen måte. Jeg vil alltid minnes alt hun var, og tenke på henne i masse kjærlighet. <3 Liv Edith <3

16. nov, 2017

På vår ferd gjennom livet seiler vi inn i ulike farvann. Når solen skinner og havet er flatt og stille, føler vi oss trygge og glade og livet leker. Men av og til blåser det opp til uvær, og det er da vi trenger flere enn oss selv. Da er det utrolig godt å ha noen som stiller på dekk med motivasjon, kunnskap, mot, humor og blikk for samarbeid.

Menneskene vi møter kan være ulik oss selv, men hvis vi tillater oss selv å lære noe av andre, gir det oss viktige erfaringer i mellommenneskelige forhold, slik at vi kan vokse og bli bedre utgaver av oss selv. Livskunsten er å være et tolerant og inkluderende medmenneske, men det tar litt tid å lære det.

Noen vi møter går fort forbi oss, og søker heller andre lekekamerater. Andre blir med oss en stund og beærer oss med erfaringer, på godt og vondt, men drar videre når ting blir vanskelig. Noen få blir værende ved vår side hele livet. De gir og tar.. og balanserer fint både i storm og stille. Hver og en av dem etterlater en liten bit av seg selv i oss. Det er som små steiner med ulike healingenergier, smykker man kan hente frem når man trenger det. 🙂

Jeg er takknemlig for alle jeg har møtt, for de har vært med på å forme meg og mine verdier til det menneske jeg er i dag. "Jeg er ikke perfekt, men god nok", som Per Fuggeli ville sagt. Noen har gitt meg en klem og vært min venn, andre har forsøkt å slukke mitt lys, kanskje fordi de ikke har noe eget. Jeg takker for all lærdom, fordi det gir meg forståelse for ulikheter og en retning i livet. Vær mot andre som du vil at andre skal være mot deg. Mitt indre lys viser skriften på veggen, og minner meg på dette når det skyer over.💋

Kent M. Keith har skrevet boka “Uansett” og deler gjerne hans ord:

1) Menneskene er ofte urimelige, irrasjonelle og selvopptatte…                                              Ha mot til å Tilgi uansett.

2) Hvis du er snill, vil folk beskylde deg for å være egoistisk med skjulte motiver. 
    Ha mot til å være snill uansett.

3) Hvis du oppnår suksess, vil du vinne uekte venner og ekte fiender. 
    Ha mot til å Gjør suksess uansett.

4) Det du bruke år på skape – kan andre ødelegge over natta. 
    Ha mot til å skape uansett.

5) Hvis du finner fred og lykke, vil noen bli sjalu. 
    Ha mot til å være lykkelig uansett.

6) Det gode du gjør i dag, vil ofte bli glemt. 
    Ha mot til å  gjøre det gode uansett.

7) Gi det beste du har – og det vil aldri bli nok.
    Ha mot til å gi det beste uansett.

    LIV EDITH ❤

29. sep, 2015

 

 

 

 

Puste øvelser for god mental og fysisk helse!

  1. Legg deg ned på rygg, ta den ene hånden på brystkassen, og den andre på magen. Brystkassen skal holdes så rolig som mulig. Deretter skal du puste godt inn gjennom nesen og helt ned i magen. Magen skal bevege seg ut når du puster inn.
  2. Pust INN gjennom nesen, og UT gjennom munnen. For hvert innpust, tell til 6, og for hvert utpust, tell til 6. Gjenta 4 ganger.
  3. Gjenta pusteøvelsen hver time i 10 timer HVER DAG! Du vil oppdage at stressnivået senker seg dersom dette gjøres jevnlig gjennom hele dagen.
  4. Du må puste 40 dype åndedrag gjennom hele dagen for at det skal fungere.
  5. Statistikk viser at dersom man puster 40 dype ganger per dag, vil det være optimalt i forhold til gevinst av bedre helse. Sett gjerne på alarmen hver time, for det er lett å glemme dette i en travel hverdag. Etterhvert blir det en vane.

Når du puster kun ned til brystkassen, sender du et signal inn til kroppen om at du er stresset.

Når du puster helt ned i magen, får kroppen signal om at du er rolig.

Manipulasjon: vi ønsker å fortelle kroppen at den er rolig, selv om vi opplever å være stresset. Ved å lære denne pusteøvelsen, kan du lure kroppen din til å være rolig i situasjoner hvor du egentlig er stresset. Det vil kunne gi deg en rekke fordeler hver eneste dag. Personer som er rolige blir mere effektive, og oppleves mere vennlige og positive. Det er et pluss i et konkurrerende arbeidsmarked.

Liv 👍

Kilde. R Willmann

11. mar, 2015

1. Være uklanderlig med Ditt Ord
Snakk med integritet. Si bare det du mener. Unngå å bruke ordet for å tale mot deg selv eller å sladre om andre. Bruk kraften i ordet ditt i retning av sannhet og kjærlighet.

2. Ikke ta noe personlig
Ingenting andre gjør er på grunn av deg. Hva andre sier og gjør er en projeksjon av deres egen virkelighet, deres egen drøm. Når du er immun mot meningene og handlingene til andre, vil du ikke bli utsatt for unødig lidelse.

3. Ikke lag antagelser
Finne mot til å stille spørsmål og å uttrykke hva du virkelig ønsker. Kommunisere med andre så klart som du kan for å unngå misforståelser, sorg og drama. Med bare denne ene avtalen, kan du fullstendig forandre ditt liv.

4. Alltid gjøre ditt beste
Ditt beste kommer til å endre seg fra øyeblikk til øyeblikk, det vil være annerledes når du er frisk i motsetning til syk. Under enhver omstendighet, bare gjør ditt beste, og du vil unngå selvkritikk og anger.

      
Anbefaler virkelig alle å lese denne boken til Don Miguel Ruiz.