"Kontakt meg"

Trenger du et pusterom i hverdagen, en velværetime på benken, inspirasjon til ytre og indre oppgradering eller bare noen å snakke med?
 
På mitt trivelige kontor i Prinsensgate 46 i Trondheim kan du velge mellom følgende:

Astrologi og inspirasjon
Rainbow Reiki healing og energipåfyll
Dame og herreklipp           
Vippe/brynfarge
            
Gelelakk                        
Ta kontakt med hensyn til priser og timer, og jeg hjelper deg så fort jeg kan!
 

Hvorfor velge meg?

Fra jeg var ungdom har jeg vært interessert i form og farge, astrologi og dikt

  • Kreativitet fant jeg gjennom frisøryrket, ulike prosjekt, håndarbeid, skape et hjem og oppdra barna mine.
  • Dikt fasinerer meg, ord og uttrykk er en kunst. Nå skaper jeg mine egne dikt og sanger, alt på et hobbyplan, men gir gode øyeblikk.
  • Astrologi har gitt meg en ny bevissthet om meg selv og livet.

 

Mine kunnskaper og erfaringer innenfor ytre skjønnhet, proporsjoner og farger er godt integrert og automatisert i meg, og kundebehandling og service har vært en del av mitt liv i hele min yrkeskarriere. Likevel- en dag gikk jeg på en smell og måtte skifte retning. Det slo meg at jeg ville lære noe om skjønnheten og utfordringene som ligger på et dypere plan i mennesket. Nyskjerrigheten og livet puffet meg fremover, gjennom bøker i selvutvikling, via forskjellige kurs og spennende mennesker, til en hverdag der jeg lever et liv i kontakt med astrologi, intuisjon og en helt ny bevissthet.

Jeg er ingen utdannet pedagog fra et universitet, men jeg har livserfaringer og kan bidra til ny bevissthet og innsikt i ditt liv, via astrologi.

En liten annonse i Adresseavisen fanget min oppmerksomhet. «Herkules astrologiskole starter i Trondheim, ledige plasser, ring for påmelding». Her kom min mulighet til å realisere en drøm. Etter 4 spennende år med nye venner, ny innsikt, ny kunnskap, og et verktøy i ryggsekken, tok jeg stolt imot mitt eksamensbevis i eksoterisk og esoterisk astrologi 2014.

 

I 2015 ventet nye muligheter for vekst, og det ledet meg til kurs i «Rainbow Reiki». En verdensomspennende healingmetode hvor hensikten er å hjelpe kroppen til å lege seg selv. Jeg opptrer som en kanal der livsenergi overføres.

 

I mitt eget lille rede i bysentrum, med utsikt til Munkholmen, har jeg innredet et rom med kjærlighet. Der er det plass til både ytre og indre forandringer. Her trives intuisjonen- kreativiteten- velværet og gleden over livet.

 

Mitt ønske er å gi deg et pusterom i hverdagen der du kan fylle på med noe for både kropp og sjel. Jeg vil bidra med inspirasjon, glede og velvære.. Jeg ønsker veldig gjerne å invitere deg inn her. Kanskje er det akkurat her du finner puslebiten i bildet ditt. Hvem vet?Hjerte

 
 
Mvh.
Liv Edith Yttervik