23. mar, 2013

I værens tegn

Da har fire planeter samlet seg til møte i Værens tegn. Venus, solen, mars og Uranus. Uranus/mars kan gi litt uforutsigbare ildfulle energier og utbrudd. Ilden flammer plutselig opp både fysisk og psykisk. (lidenskap,sinne, irritasjon, nervøsitet og kampklare tendenser). urettferdighet gir luft til ilden og flammer opp hvis andre ikke respekterer deg og det du står for. Uansett kan det være lurt å tenke seg om, telle til ti, før man handler,slik at man kan bevare sin kontroll og dermed opptre på en mere saklig måte.

 

Venus, solen og mars gir ildfulle og mentale energier i forhold og relasjoner.Det kan være i forhold til vår partner, våre kollegaer eller våre fiender.Mars liker konkurranse og kan være både aggresiv og selvhevdende å bryr seg lite om hva andre måtte mene. Forhold settes på prøver, men Venus bringer fred, harmoni og sosial intelligens til oss nå og gir oss muligheter til å løse problemer på en harmonisk måte. Venus søker likevekt og rettferdighet i forhold, til både materielle og psykologiske verdier,men ønsker samtidig ikke gi mere enn den får tilbake.

 

Mars gir oss selvhevdelse, mot og en trang til å gå fremst i flokken , mens venus gir oss et ønske om harmoni, skjønnhet og rettferdighet, og nå går man ut og tar ledelsen over det man ønsker. i slutten av mars står pluto i et anspent forhold til venus/sol og kan indikere en maktkamp om disse forhold.Transfomasjon og forandring kan tvinge seg fram fra de forhold( personlige eller yrkesmessige) som ikke fungerer til noe annet som fungerer bedre. Det kan bli et hett tema.

For å få til et best mulig resultat, til glede og nytte for oss selv og andre, kan det være lurt å ta et dypdykk i oss selv, finne våre egne indre verdier. Hvem er vi ? Hvem vil vi være? Hvilke energier vil vi formidle til andre? Personligheten vår har mange svakheter, det gjelder å få øye på dem og forfine det som ikke gagner oss selv og helheten.

God påske :-)

LIV ❤