27. mar, 2013

Fullmåne i vekten 27. mars 2013

I dag, tredje dagen i den stille uken, står månen i vekten. Den er helt full med lys fra den brennende solen som står tett sammen med tre planeter(venus, uranus, mars) i værens tegn. Solen retter sitt lys mot vekten og handler i stor grad om våre relasjoner, par forhold og våre verdier, så det vil nok være et hovedtema nå. En grenseløs tro på egne evner innenfor verdiskapning, både materielt og i relasjoner til vår partner eller de man har et eller annet forhold til, kan være et tema som har bygget seg opp siden ny månen for 14 dager siden.

 

Har vi klart å skape bedre vilkår? Fullmånen i vekten vil fortelle om det var livlaga eller bare en illusjon som brast.Kanskje man trenger å legge illusjonene om det perfekte forhold på hylla og akseptere, og se det vakre i det som ikke er fullkomment. Følelser står på høykant og rettferdighet står på agendaen, og ved fullmånetid er det lite som skal til før man reagerer eller overreagerer. Vi blir veldig var på om det er balanse i forholdene, (får du like mye som du gir)? Det er en fin tid til å aktivisere det vi vil ha mere av i livet vårt og det du evt. tar initiativ til nå vil ha gode vilkår. Tiden fremover kan være en fin tid til å samle trådene, reflektere over fordeler og bakdeler. Husk at månen skjuler noe av det som ligger foran deg, så bruk tiden, kanskje dukker det opp noen utradisjonelle løsninger som kan føre deg til nye høyder.

 

Forandringens vind står i seilene på skuta vår, og i disse tider har vi både mot og handlekraft til å sette seil mot nye havner, nye mål, nye eventyr, der vi selv står bak roret og styrer. Vi trenger en dose spenning nå og det ligger an til modige avgjørelser for tiden.Eksperimentering står på agendaen for mange av oss og en følelse av bare kaste seg ut i det å se hvor det bærer av sted. Hva det handler om er forskjellig fra person til person, men  spennende og nyskapende er det i hvert fall.  

LIV ❤