16. apr, 2013

Pluto retrograd

Pluto går i en retrograd fase fra 12 april til 20 september 2013. Ca fem måneder.

 

Dette er en fin tid for psykologisk og spirituelt indre arbeid, i den hensikt å komme nærmere vår egen sjel. Mørke, destruktive ting som ligger i vårt indre, kan nå identifiseres, elimineres og transformeres til noe som fungerer bedre for oss. Men ulumskhetene må renses ut av sinn og kropp før det kan skje.

 

Aspektene til Pluto beskriver transformasjonens natur og når Uranus står i en utfordrende vinkel, byr det på radikale forandringer som kan være vanskelig å komme gjennom. Når man går ut av sin komfortsone gjennom de forandringene som er i anmasj er det klart det vil være en tid som ikke er så helt enkel å forholde seg til. Forandring er hardt arbeid og spesielt på det indre plan.

 

Asteroiden Hygiea står i et utfordrende aspekt til Pluto R. Med det menes at de radikale forandringene knyttet til den indre transformasjonen, er helserelatert. Man kan oppleve innsikt i, og dermed rette oppmerksomheten mot hvordan medisiner, dietter og avhengighetsforhold til div.stoffer hemmer utvikling og fremgang.

 

Man trenger å komme over sin  frykt i forhold til helsepersonell, resultater og operasjoner. Chiron bygger bro og hjelper til med assistanse av alle slags helsepersonell for å klare den indre transformasjonen. Chironhealere inkluderer all form for helsepersonell som Leger, psykiatere, healere, kirurger og sykepleiere.

 

En fin start på denne Pluto retrograde healing transformasjonen er å starte med den fysiske kroppen. Innta god og næringsrik mat, unngå giftstoffer, og ta en sjekk til legen. Det gjør den mentale og spirituelle transformasjonen så mye lettere.

                                                                                                  

 LIV ❤