29. aug, 2013

Mars entrer Løvens tegn 29.08.2013

Da har planeten Mars gått inn i Løvens tegn. Nå blir det fart på sakene. Mars er vår energiplanet og har igangsettende energier, mot, handlekraft, dominerende, instinktiv og seksuell kraft. Og ildfulle Løven tar hjertelig imot nykommeren med varme og entusiasme.

Det er slutt på å sitte hjemme i godstolen med gardinene trekt for, Nå vil vi ut, konkurransejaget herjer, vi vil bli sett som den vi er, vi ønsker mere lidenskap og glødende pasjon, og vi nøyer oss ikke med å sitte i baksetet. Nå vil vi kjøre selv.

 

Samarbeidet gir et anstrøk av kraft, og drama, på godt og vondt. Men pass opp, hissige flammer kan føre til brannsår hvis man ikke passer på å kjøle ned iblandt.

Krangling og hjerteanliggender kan ligge i kjørebanen.. er det du eller jeg som kjører(leder)? Se opp for egoet, arroganse og selvopptatthet og bare dure fram uten å ta tilstrekkelig hensyn. Ved å tenke før vi handler, og ved å ta ibruk vår sensitivitet, hjertevarme og lekenhet, kan dramaet som evt. utspiller seg, få et mye bedre utfall.

 

Lykke til!

LIV ❤