19. okt, 2013

Fullmåne 19.10.2013

Fullmåne  19.0ktober 2013, på 25grader og 45 minutter Værens tegn.

 

Fullmånen i dag står i ildfulle Værens tegn, og reflekterer lyset fra Solen i Vektens tegn. Det er i størst grad de som er født ca. midt i i Væren og Vektens tegn, på og i nærheten av 25 grader, som vil merke disse energiene, men også andre som har disse tegnene på sentrale plasser i horoskopet sitt.

 

Månen er et dødt himmellegeme som kun reflekterer lys fra Solen. Men dens rytmer påvirker vannbalansen på jorden og i vår kropp. Vi blir særdeles våkne under fullmånen og søvnkvaliteten kan bli dårligere, følelsene kraftig forsterket, skyggesidene belyses, og dette påvirker humøret vårt. 

På et annet plan setter måneformørkelsen bl.a. lys på fortiden, og det du føler deg trygg/utrygg på, og denne måneformørkelsen er særdeles sterk og bidrar til at trygghet i bl.a.relasjoner og økonomiske forhold identifiseres og bringes frem i lyset til balansering.

 

Væren og Vektens tegn er to viktige plasseringer i Zodiaken. Væren er det første tegnet og starter ved vårjevndøgn i mars. Vekten står rett ovenfor og er tegnet ved høstjevndøgn i oktober. Disse døgnene forteller oss at natt og dag er like lange,  det er like mye lys og mørke fysisk sett. På et indre plan har vi i Vekten kommet til et balansepunkt der personligheten og sjelen skal være like sterke. Personligheten har den egenskap å søke sitt eget,(egoet) sjelens intensjon søker det som er til det beste for alle. Man kan gjerne refklektere over om det man holder på med er balansert og representerer det man innerst inne står for.

 

Væren går foran, har et stort ego og en instinktiv impulsiv kraft, og kan inspirere til både mot og handlekraft, fysisk og psykisk styrke, temperament og vilje. Denne impulsive energien er super å ha. På et fysisk plan, der musklene skal brukes, på et psykisk plan gjennom entusiasme, initiativ, engasjement og mot. Men i de forhold som trenger diplomatiske vendinger, noe som kan være aktuelt i disse tider der par forhold, økonomi, dine og andres ressurser, diplomati, harmonisering og verdisetting, er, og sannsynligvis har vært, i fokus i det siste, kan det være lurt å roe ned impulsiviteten og utålmodigheten, og tenke seg om før man handler.

Lever man med utfordringer kan økt temperament lett føre en ut i kamp med andre, fysisk og eller verbalt, der man i kampens hete absolutt må ha siste ordet. Lever man i harmoni med seg selv kan økt temperament føre til at man får den ekstra energien som løfter alle impliserte på en ok måte,som i neste omgang øker fremdriften for å få i land det man brenner for. 

 

Værens tegn handler ikke bare om impulser, fysisk styrke, idrett og temperament. Når man har kommet et stykke på veien og har utviklet seg en smule og ikke kun utfolder seg gjennom solar plexus, har man faktisk også tilgang på en sterk mental kraft,der man i større grad er blitt flinkere til å kommunisere med andre på en harmonisk måte.

 

Vektens tegn, som solen står i nå, er et lufttegn styrt av Venus, og handler i stor grad om romantikk, tiltrekning, evnen til å tenke og  skape balanse, fred og harmoni i økonomi og relasjoner. Hvis man skal skape harmoni, må man søke rettferdighet, kan man ha dette i bakhodet når viktige beslutninger skal tas, og man går inn i seg selv og søker rettskaffenhet og sannhet, vil denne fullmånen kunne bringe gode resultater. 

 

Ved fullmåne i Væren er vi på bølgetoppen og har massevis av energi tilgjengelig for å få dette til. Det kan være lurt å benytte seg mest mulig av denne ild energien, før man begynner å rasjonalisere for mye, slik at man kommer i mål med prosjektene. Det er definitivt tid for aksjon og få i land det du brenner for.

 

Lykke til med fullmånenJ

LIV