18. nov, 2013

Fullmåne 25 grader Tyrens tegn, søndag 17. November 2013

Legg merke til den flotte fullmånen i kveld på aksen Skorpion/Tyr J Det er Skorpionens fullmåne og ligger dermed i Tyrens tegn. Fullmånen ligger i et vanskelig forhold til Løven og Vannmannen, slik at de som har planeter i disse tegn kan bli ekstra følsom og intens disse dager.

 

Skorpion/ Tyr, vann og jordtegn, har med vårt verdisystem å gjøre, mine og dine ressurser på et ytre og indre plan. Det er knyttet til dype intense følelser, seksualitet og lidenskap, makt, kamp, kontroll, nytelse, mat, vin penger og alt som kan tilfredsstille kroppens begjær. På et indre plan kan man finne ut på hvilken måte man næres av moder jord gjennom å bli bevisst sin egen  følsomhet.Tiden er moden for å nyte livets goder noen dager, og tenk gjerne over hvilke verdier som appellerer mest nå.

 

Månen i Tyren gir også ekstra oppmerksomhet rundt alt som har med frykt/trygghet å gjøre. Nå er vi oppe på bølgetoppen med utsyn til det som vi mener trygger våre liv. Både våre materielle og sjelelige verdier og ressursser settes i spotlighten, og vi kan kjenne på en indre trang til å beskytte dem på best mulig måte, et intenst behov for å holde fast for enhver pris alt vi tror vi er avhengig av for å kunne leve det livet vi ønsker å leve. Finn din indre trygghet og gi slipp på det du ikke trenger i livet ditt.

 

Tiden er moden for å akseptere sine egne verdier, alt man tror på, og bli trygg på at det er rett for oss. Da kan man slippe dem til, slik at ”frykten for å miste”noe man egentlig ikke trenger lenger, slipper taket, slik at man i større grad kan leve et liv i trygghet om at det er bra nok det man har, og er. Dette er en fin tid til å nære seg selv og kontakte sin indre ledestjerne, men også en tid for å kontakte bank, forsikringsselskaper og lignende som kan hjelpe til med å forvalte verdiene på en varig og god måte.

 

Denne fullmånetiden er fin for feiring, for å akseptere alle følelser, alt man har oppnådd av materielle goder og indre verdier, en tid for å føle seg hel.

 

God fullmåne alle sammen J

Astrolog Liv E. Yttervik