22. nov, 2013

Solen i Skyttens tegn

I natt 22.nov.vandret solen fra skorpionen og inn i skyttens tegn. Her skal den tilbringe tiden en måneds tid, nærmere bestemt til 22. desember. Skytter er i en særstilling nå, med solen på lag, men de fleste kan glede seg over en tid med  fornyet energi, større entusiasme, utstråling, lekenhet og glede, som solen alltid byr på, især når den står i et ildtegn.😀

 

I naturen er vi kommet til vinteren der vi trekker innendørs og kroer oss foran peisen med et pledd og ei god bok og søker stillhet og visdom.Nå sier vi takk og farvel til psykologiske dypdykk i skorpionens mørke kjellerrom, for nå legger oppdagelsesfareren, i så vel tankene som i den fysiske verden, seg ut på tur. 

 

Alle har vi skyttens egenskaper i oss, mer eller mindre. De som har mange planeter i dette tegnet vil kanskje kjenne seg meget godt igjen i denne beskrivelsen.

 

Skyttene liker et liv i lyset, i naturen, på de høye fjelltoppene, hvor det er frihet, åpenhet og utsikt. De vil gjerne skue inn i ideenes verden, reise til eksotiske steder og finne svarene på de evige spørsmålene om meningen med livet.Skytten inspirerer og motiverer, de har ildens eventyrlyst og er fleksible og uredde. Skytten er full av ideer, optimisme, tro, håp, visjoner og egne moralske tanker. En Skytte har det bra når ideene inspirerer andre, på reiser, og når livssynet gir et klart mål.  De er gode på tilpasning og improvisasjon, men deres uavhengige sjel tåler ingen restriksjoner knyttet til den personlige friheten, og særlig ikke i kjærlighetsforhold.

 

Skytter har en utmerket humor med slående replikker, og er ekstremt ærlig og sannhetssøkende. Den modne og utviklede skytte har lært å elske menneskene nøyaktig slik de er og er en julenisse av overskudd for sine medmennesker. Den har en tro på livets mening, som kan bringe lys ned i depresjonens svarteste mørke.    

 

Jupiter er vår største planet, har ekspansjonens kraft og er nært knyttet til Skyttens tegn. Det innebærer en tendens til overdrivelser. Julen nærmer seg raskt og det er mye fristelser ute å går i mange forskjellige former. Mat, god drikke, julebord, julegaver, konserter, og ellers alt man kan engasjere seg i, er i fokus nå. Det er fristende å være med på alt som er morsomt, og holdningen "ingenting er umulig" er en sterk egenskap hos Skytten. Endelig er det tid for å slå seg løs, men ikke brenn opp all energien med en gang. Overdrivelser kan lett føre til dårlig samvittighet og slitsomme dager etterpå.

 

Denne måneden er det skyttene som er i spotlighten og skinner sterkest. Vi har alle noe å lære av deres sannhetssøkende og optimistiske natur. Gratulerer med dagen alle Skytter!!! Ønsker dere, og alle andre, en trivelig førjulstid J

 

Vennlig hilsen Liv E. Yttervik