5. okt, 2012

Saturn entrer Skorpionen 05.oktober 2012

 

Saturn entrer Skorpionens tegn

Saturn har oppholdt seg i vektens tegn siden1. november 2009, med unntak av perioden 08.april 2010- 21.juli 2010, da den var i jomfruen.Den 05.oktober 2012 går Saturn inn i Skorpionens tegn og skal være tilstede helt til julaften 2014. Da besøker han Skyttens tegn og skal være der til 15. juni 2015. Så drar han tilbake til skorpionen og  18.september 2015 åpner skytten dørene for saturn for noen år.

Saturn satte søkelyset på parforhold/vennskap og forretningspartnere for mange i denne to-treårige  vektperioden. Mange avveininger om hvordan du ønsket å ha det i livet ditt, regler, giftemål, flytte sammen eller bo alene, få barn eller ikke,  hele tiden ble balansen testet og vurdert, og valgene var nok ikke like enkle bestandig, for Saturn ønsker struktur, seriøsitet og solide plattformer.

Saturn i skorpionen de neste 2-3 årene, setter søkelyset på vårt verdisystem,vårt begjær, og vil uten kompromiss, bestemme hvor skapet skal stå på  områder s om:  indre/ytre verdier-mine/dine ressursser, økonomi og transformasjon. Personlig begjær må etterhvert vike for det kollektive miljøets behov og vi blir uten tvil konfrontert med våre egne verdisystemer enten vi vil eller ikke.

Saturn, vår strenge far og læremester og kongen av karma, inviterer bl.a. til dypdykk i sjelslivet vårt og  setter lys på økonomiske og personlige verdier, og ber oss rense ut det som ikke fungerer i livet vårt, slik at vi kan fylle på med andre verdier som gir et tryggere og mere solid fundament, som fungerer på en mye bedre måte for oss.

Hvilke ressursser og verdier har du? På hvilke måter forvalter du dine ressursser? Fungerer dine egne verdier for deg, eller trenger de å transformeres til noe som fungerer bedre ?  Der hvor det har vært for mye fokus på makt eller status i fom av penger, innflytelser, utseende, psykiske krefter og sex,vil Saturn nå komme på banen og korrigere dine visjoner, verdier og valg av din fremtidige livsvei.

Nå er tiden inne til å tenke nøye gjennom ditt verdisystem, og hvis du blir venn med din indre saturn,vil dens energier hjelpe deg til å manifistere nytt solid fotfeste gjennom hardt arbeide. 

LIV❤