3. okt, 2012

Venus i Jomfruen 3-28 oktober

 

Vi har alle planeten Venus et sted i vårt horoskop, vi kaller den for kjærlighetsgudinnen, og i det tegn og hus hun sto akkurat det tidspunktet du ble født kan fortelle deg noe om hvor og på hvilken måte du uttrykker din kjærlighetskraft.

Men Venus som alle de andre planetene fortsetter å vandre rundt sola og inn i de forskjellige stjernetegnene. Akkurat nu har hun gått inn i jomfruens tegn og hvis hun treffer noen av dine planeter her , vil hennes kjærlighetskraft påvirke deg på en måte.

Venus, uansett hvilket tegn hun går gjennom, har alltid en finger med i spillet når det gjelder kreative uttrykk.Venus er kjent som gudinnen for tiltrekning, kjærlighet, skjønnhet og kunst og ikke minst hersker hun over verdier som penger,faste eiendeler, egenverd og verdivurderinger.

I Jomfruen vil hennes uttrykk vise seg som en som står til tjeneste for andre. Hun er en mye forsiktigere utgave enn Venus i løven, som elsker oppmerksomhet og ekstravaganse.

I jomfruen er det 100% ekte og ren kjærlighet som gjelder, og hun har en sterk trang til å  kritisere og analysere og perfeksjonere alt for å få til det perfekte resultat. Hun vil vise sin kjærlighet til deg på praktiske måter, og hjelpsomhet er et nøkkelord.Hvis hun slutter å kritisere deg( husk at hun gjør det av kjærlighet), er det fare for at hun har mistet sin interesse for deg, så la henne for all del få hjelpe deg og lar du denne gudinnen få vite at du setter stor pris på hennes perfeksjonisme, vil du ha ikke bare ha en trofast og hengiven og praktisk kjæreste, men også en meget god venn resten av livet.

I hvilket tegn i horoskopet ditt har din Venusgudinne plassert seg tro? Se: Planetene