23. okt, 2012

Solen i Skorpionen

I løpet av nattens timer svever solen inn i skorpionens tegn og gir ekstra kraft,lys og stimulans til Skorpionene.

De som er født i dette tegnet har vann som sitt element, og er drevet av sine følelser og sterke intuisjon. De har en meget stor energireserve som kan virke overveldende på andre mennesker, men når de bruker sine energier rett, og de kommer til et positivt uttrykk, kan de nå langt i livet. Hvis den voldsomme energistrømmen blir hemmet, på et vis og ukontrollert, kan det føre til bitterhet, sjalusi og grubling.De har en magnetisk tiltrekningskraft, de er spennende og lidenskapelige, men kan også være hemmelighetsfulle, og hevngjerrig inntil det grusomme hvis de blir såret og sviktet.

Det er svært viktig for Skorpioner å ha givende interesser,spesielt å drive med noe som forbrenner både fysisk og følelsesmessig energi.Det vil lære dem å ha et jevnt energiforbruk. Lagidrett eller vannsport kan nok  interessere dem, eller f.eks. kunstløp, dansing og turn.

En annen god egenskap, er deres evne til å tenke dype, skarpe og analytiske tanker. De har en sterk trang til å komme til bunns i alle problemer,stille spørsmål ved hver eneste handling, og de kan derfor egne seg godt som terapeuter,ingeniører,forskere og detektiver.

I jobbsammenheng trenger de, i større grad enn andre tegn, å være følelsesmessig involvert i jobben sin, og økonomisk trygghet er faktisk  en sterk drivkraft,og kan for noen gi den største meningen med livet.

Skorpionens arketyp virker på den måten i oss at den skal for enhver pris grave frem urenheter,den inviterer oss til underverdenen, leter med lys og lykte i den minste avkrok, i det mørkeste kjellerrom, der forråtnelsen har funnet sted, for å finne det den leter etter. Sagt på en annen måte så leter den i dypet av sjelen , graver seg fram til de dypeste hemmeligheter inni våre innerste rom for å finne sannheten, bringe alt til overflaten og dermed den visse død. Når det "døde materialet" så har blitt rensket ut, får vi en helt ny energi og det kan føles som å bli født på ny, lik slangen som forlater sitt skall, når det gamle har gjort sin misjon. Målet er å   transformere døde,ødelagte,utgåtte tankeformer og energier på et dypt nivå til noe annet som fungerer bedre for oss.

 LIV 💋