16. sep, 2012

Tekst

 

 

Nymåne i Jomfruens tegn  søndag ca. kl. 03.00.

Nymåne har å gjøre med både begynnelser og avslutninger. Alt som avsluttes nå bærer i seg frøet til en ny start. Nå står månen og solen sammen,og sola bærer med seg kraft og initiativ, og siden dette utspilles i jomfruens tegn vil arbeid og helse være i størst fokus.De som har planeter i jomfruen vil merke dette sterkest men også de andre bvegelige tegnene fiskene, tvillingen og skytten er under innflytelse her.

Kanskje står du i en situasjon hvor et arbeid eller prosjekt går mot slutten? Det kan være trist men husk at nå er muligheten stor for at du får energi og initiativ til å finne på noe annet som er bedre for deg og for helsen din. Kanskje starte på en ny diett, begynne på helsestudio, kjøpe deg noen nye hud og hårpleieprodukter,gå til frisøren og bli ny,unn deg en time med massasje,healing,  o.l.Det er kanskje noen dårlige vaner du kan kvitte deg med og erstatte dem med noen sunnere?

Tiden er inne til å starte nye prosjekt, og det du starter med nå har et stort vekstpotensiale, så sett i gang med det du ønsker deg mest og lykke til.

LIV💋