2. sep, 2012

Måneknutene i skorpion/Tyr

 

 

 

Måneknutene     

i dag har måneknutene beveget seg inn i skorpion/tyr og skal oppolde seg der i ca.1.5 år, så vi kan gi dem litt oppmerksomhet i dag.

Måneknutene er et krysningspunkt i ekliptikken hvor månens bane rundt jorden krysser jordens bane rundt solen to ganger i måneden. Måneknutene  oppholder seg ca. 1.5 år i hvert tegn og vandrer bakover i Zodiaken.

Måneknutene, også kalt nodene, representerer forbindelseslinjer som knyttes sammen,  i familiesammenheng, men også mellom fortid og fremtid.Den nordlige noden, også kalt dragens hode, er et symbol på utfordringene og vekstmulighetene våre, mens den sydlige noden, også kalt dragens hale, er et symbol på fortiden,og peker på våre begrensninger og uvaner som hindrer utviklingen vår.

Nodenes posisjon i horoskopet ditt gjør deg oppmerksom på svake og sterke sider ved din karakter, og hjelper deg med å bli bevisst på hva du trenger å arbeide med i din egen utvikling.

Nå har nodene gått inn i skorpion/tyr og dette innebærer at vi nå kan kjenne på utfordringer  som handler om å bryte broer eller vante mønster, og man kan bli satt på prøve når det gjelder både mot og kamplyst.Denne nodeposisjonen kan indikere et sterkt behov for sikkerhet og kontroll, (både materialistisk og følelsesmessig), og hindre deg i å slippe taket i ting , forhold, eller andre vante mønstre som har gått ut på dato. Men du skal ikke klamre deg til noe som ikke føles bra men opparbeide styrke og tru på deg selv og din egen kapasitet.

Det kan handle om kropp og sex,seksuelle sår eller mønstre som har betydning for din følelse av verdi,

Det kan handle om parforhold vs ekteskap eller være alene,

Økonomi, arv, egne penger, andres penger, egen bolig, felles bolig, hvordan ha egen innflytelse over ditt liv, hvordan ta styringen selv, kontra å bli styrt av andre.

Nodene hjelper deg til å finne meningen med ditt liv, og den nordlige måneknuten din angir retningen for din reise her på jorden.

LIV❤