31. aug, 2012

Fullmåne i Fiskene

 

FULLMÅNE I FISKENE

Nøyaktig klokken 15.56 i dag 31.08.2012 er det fullmåne i fiskenes tegn.

Ved fullmåne er månekreftene på sitt sterkeste. Følelsene kan være sterkere i denne perioden og hvis man kjenner seg optimistisk og glad kan man nu kjenne på en sterkere glede over livet og alt man har oppnådd, latteren sitter løst og energien er sannsynligvis på topp.Fantasien blir sannsynligvis stimulert nå og du føler deg mere intuitiv og medfølende.

Hvis man er litt nedfor i denne perioden kan man i sterkere grad kjenne på motløshet,man kan lettere ta til tårene,føle på tristhet og synes livet er tungt akkurat nu. Det kan det være slik at du er litt forvirret nå og ikke helt klarer å se alt det flotte du har oppnådd, at det er litt vanskelig å få tak på de sterke følelsene,både de gode og mindre gode.

Under fullmånen kan du tenke på det som har blitt fullbyrdet og tilfredsstillt i ditt liv- alt du har oppnådd hittil. Det kan være en vellykket karriere, fantastiske snille venner, at du har oppfostret en familie, at du er i et lykkelig forhold,at du har et ryddig klesskap osv.

Ved fullmåne vil sannsynligvis noen av dine krative prosjekter - det være seg store eller små- nærme seg fullførelse,gi deg selv en klapp på skulderen for disse tingene.Fullmånens høydepunkt kan også avdekke ting som ikke fungerer, så hvis du føler at noe virker lite tilfredstillende skal du ikke være redd for å oppgi dem.

Tips;  

Fyll hjemmet ditt med hvite og sølvfarvet lys (månens farve),

Omgi deg med dufter som er  assosiert med månen som sjasmin, liljer og hvite roser.

Bruk smykker med månesten. (se siden "laget av liv")

Ta et varmt bad fyllt med røde rosenblader og duftende oljer.

Unn deg en healingtime.( f.eks: Grethes Healingrom)

Krevende behandlinger bør utsettes til etter fullmåne.

 LIV