28. okt, 2012

28.0ktober går Venus inn i Vektens tegn

 

28. oktober 2012, forlater frøken Venus jomfruens tegn, og banker på døren til Vekten. Her føler Venusgudinnen seg helt hjemme. her hersker hun og skal kose seg her helt til 22. november 2012.Venusgudinnens egenskaper sto til tjeneste i jomfruen, men i vekten søker hun balanse, å gi like mye som hun får tilbake.

Venusgudinnens egenskaper tar form etter hvilket stjernetegn hun står i.Akkurat i en mnd. nu står hun i vektens tegn og de som er født i dette harmoniske tegn, eller har venus plassert her i fødselshoroskopet sitt, vil særlig kunne inneha disse venuskvalitetene jeg skriver om her. La oss omfavne denne kjærlighets-gudinnen, og ta innover oss hennes hengivne kreative energier, og nyte en måneds ekstra romantikk i lys og kjærlighet.

Vektens Venusgudinne er en svært sjarmerende dame. Hun er sosial, utadvendt og kreativ, og har et stort behov for et kjærlighetsforhold og harmoniske relasjoner.Hun vil gjerne gifte seg, med alt det innebærer av vakre tradisjoner,og hun er svært trofast når hun endelig har funnet sin kjære.

Hun liker ikke å være alene og bruker gjerne mange timer i samtale med andre og deres problemer,lytter, gir moralsk støtte og sin medfølelse og forståelse.Hun snakker med en fløyelsmyk stemme med takt og diplomati, og siden hun liker fred og rettferdighet, vil hun til enhver tid forsøke å harmonisere ubalanser mellom mennesker.Vektens venusgudinne innehar dessuten et skarpt inntellekt.

Sin kjærlighet uttrykker hun ved å skjemme deg bort materielt sett med vakre gjenstander,nydelige kvalitets klær, utsøkte smykker, duftende oljer, levende lys og romantikk i store doser.  Hun er forførende og sensuell, og hun liker seg godt i alle kulturelle miljøer som har en viss raffinert stil, som coctailpartys,opera, og ballettforestillinger.Alt som er vakkert er viktig for denne gudinnen, vakre mennesker, vakre omgivelser,et vakkert hjem hvor alle farger harmonerer med hverandre og danner bakgrunnen for hennes vakre, utsøkte gjenstander.

Litt mindre hyggelige egenskaper kan man i noen tilfeller se tendenser til sjalusi, nærtagenhet og overdådighet, og p.g.a. sin trang til å balansere alt, kan hun vise en viss ubesluttsomhet.Penger kan ha en tendens til å flyte fritt, og hun må prøve å unngå  å falle i fristelse for å  kjøpe seg kjærlighet. Siden hun er så opptatt av rosa romantikk, kan hun stå i fare for å bli forelsket i selve forelskelsen,istedenfor realitetene, fordi det er så behagelig. Men alt i alt er hun svært sjarmerende.

LIV❤