29. okt, 2012

Skorpionens fullmåne

Når månen nå står i tyrens tegn, og solen står i det motsatte tegn skorpionen,sier vi at det er skorpionens fullmåne.

Månen i Tyren tilsier at god mat og drikke står på menyen, og jeg kan formelig kjenne lysten på det gode liv,sjokolade, vin, og annet godsaker øke i styrke. Men også lysten til det gode liv ute i naturen, i disse dager ta på lue og votter, en kvikklunsj i lomma og bare gå ut å nyte vinterens sol,stå på ski og kjenne lysten til å bestige noen fjelltopper.

Aksen Tyr/skorpion handler om opplysning av våre egne og andres indre verdier, materielle og åndelige verdier.Siden det er skorpionens fullmåne, blir det satt  lys på det som ligger dypt i underbevisstheten, og det kan være dypt bevarte hemmeligheter. Det er ikke bestandig så lett å lyskaste alt som ligger der nede, dypt i oss,men på fullmånens dager er slike ting lettere tilgjengelig.   

Skorpionens fullmåne handler også i stor grad om den fortvilelse vi kan kjenne på noen og enhver i livet,som kan handle om ensomhet, svik, depresjon,død, maktesløshet og lite ressursser.Vi kan stå i fare for å gå noen skritt ned i kjelleren,for alle følelser kjennes ekstra sterke nå, enten det er de gode eller de vonde.Meditasjon er en god ting nå der vi kan få lettere tilgang til våre innerste tanker,tenke over alt man kan være takknemlig for,alle som er glad i akkurat den vi er,våre kjære,vår familie,og våre venner.Rett og slett fokusere på det som er bra istedenfor det som er mangelfullt.

Fullmånen nå setter fokus på å være redelig og voksen i forhold til de verdier vi har, de emosjoner som kommer opp i dagen. Energien til å jobbe hardt med å lage et stødig fundament, og å transformere det vanskelige i livet til noe som fungerer bedre, er nå tilgjengelig.

Vi  mottar også energier som inspirerer til forskj. typer  kreativitet , men det er et vanskelig aspekt som kan gjøre oss noe forvirret, og hindre oss i å se situasjoner helt klart. Det kan i verste fall føre til at vi snakker usant eller legger et lite slør over sannheten. Vær litt oppmerksom på slike tendenser.

Denne fullmånen vil vise oss hvor langt vi er kommet i å leve i takt med våre kjerneverdier, og hva som gjenstår å ta tak i. Kanskje oppdager du et nytt talent som har lgget på lur i deg og vil fram i lyset? 

God fullmåne ønskes av  LIV 💋