6. nov, 2012

Kommunikasjon og verdier

Fra i dag 06.11.2012 står Merkur stille i skytten noen dager, før den beveger seg bakover til skorpionen og blir der til 28.november.

Merkur handler om kommunikasjon, muntlig, skriftlig, våre fremkomstmidler,og skorpionen inneholder det som ligger i dypet av vår sjel, hemmeligheter, intensitet og dype følelser og våre økonomiske og åndelige verdier, det som ikke fungerer skal transformeres til noe mere nyttig.

Det man kan oppleve i disse tider er forsinkelser eller treghet angående alle former for reiser og kommunikasjon i første omgang, så sørg for at du har alle papirer i orden og vær tydelig og sannferdig i din kommunikasjon med omverden. Vær forsiktig med å skrive under på viktige dokumenter, men hvis du må, så les nøye det som står med liten skrift, det kan inneholde skjulte agendaer.Noen kan være i tenkeboksen for å finne på smarte løsninger angående sin økonomiske situasjon, dette er tiden for å lete å grave dypt i deg selv, innhente ny kunnskap, for å finne en løsning på eventuelle øknomiske problemer.Våre verdier handler ikke bare om økonomi, men også om åndelige verdier, hvordan vi handler overfor våre medmennesker.Det kan også være en fin tid for å finne nye måter å holde kontakten med dine søsken på.

På et emosjonelt plan kan det være at noen letter på sløret og forteller om sine dypt bevarte hemmeligheter nå, og det er viktig og fint om vi kan vise forståelse og empati. Det kan være en svært sårbar tid for noen, og gjennom kjærlighetens healende kraft kan vi være med på å hjelpe hverandre i en verden som ikke er like lett for alle.Hvis du har anledning til det så gi en klem til en venn, smil til de du møter og de vil garantert smile tilbake igjen. Ønsker dere alle en strålende dag.

LIV❤