12. nov, 2012

Total solar eklipse 13/11/2012

Hei alle sammen!

 

Fra kl. 23.08 13/11 - 00.48 14/11 2012, skjer solformørkelsen 21 grader Skorpionen.

Solformørkelser har alltid vært omgitt av frykt, myter,og facinasjon. I Kina trodde man at en drage slukte solen og spyttet den ut igjen.I India trodde man at sollyset under solformørkelsen kunne skade de ufødte barna, de gravide ble bedt om å holde seg inne, trekke for gardinene og be.

Noen ser det slik at når månen dekker for sola slukkes lyset eller livet, alt blir mørkt og uhyggelig, alt og alle som ikke tåler dagens lys dukker frem fra mørket og underverdenen, men når sola slår seg på igjen sprekker uhyrene som ikke tåler lysets skinn og de mister sin kraft over oss.

 

Eklipser handler mye om en ny start da det også er ny-måne, slik at det du eventuellt starter nå vil få en skikkelig kraftboost gjenom skorpionen.Kraften her handler om makt, begjær og sterk vilje, og tar du med på laget de fine kvalitetene som intuisjon,lojalitet, intensitet og dype følelser som du besitter,  vil du kunne få til noe veldig bra.

Eklipsen vil alle merke i større eller mindre grad uansett hvor vi er i verden og når vi er født, og for de som blir mest berørt kan eklipsen merkes godt og i minst seks måneder framover, mens  andre vil nesten ikke merke noe i det hele tatt.Effekten av eklipser vil være særlig merkbar der hvor den treffer sensitive punkt i vårt eget horoskop, og den setter underbevisstheten i sving og gir en inspirasjon til å  sette  fokus på dypt bevarte hemmeligheter eller undertrykte sider som  kan ha vært hemmende på en måte for egen utvikling.og det gis  anledning til å se hendelser , personer eller deg selv i et nytt lys, som i neste instans kan sette deg fri.

 

Skorpionen handler mye om makt og begjær, sex/sjalusi, liv og død,forråtnelse og fornyelse på et fysiologisk og psykologisk plan, inenst og følelsesmessig.De tingene i livet som ikke fungerer optimalt for deg skal renses, eller skrelles bort,slik at noe nytt kan fremkomme, og nu får du invitasjon gjennom eklipsens energier til å ta fatt på det. Hva det er vil du nok selv ha en anelse om, det gjelder å ha tillit til de kosmiske kreftene, de spiller på lag med deg hvis du har gode intensjoner og lite å skjule. Hvis du derimot ikke har rent mel i posen eller  prøver å  ta snarveier, vil du i større grad kunne oppleve at "autoriteter" stiller deg til ansvar.

Hvis du bærer med deg en tung baggasje på et psykologisk plan med undertrykking, mobbing, incest,tap av egen makt, vold o.l.kan det føles altfor tungt å bære på alene.Nå gis du anledning til å  åpne baggasjen, sortere og fordele innholdet,gi bort det du ikke trenger, rette opp ryggen og heales og gå videre, noe lettere enn før. Man kan begynne med å være helt ærlig overfor seg selv,hva fungerer i livet og hva fungerer ikke ? Søk hjelp om du vet at du ikke klarer en evt. snuoperasjonen selv, det er en styrke og ikke en svakhet! Hjelpere kan være psykologer, terapeuter, personlig trener, bank og finansrådgivere, astrologer m.m.

 

 

Personer født høst/vår 70/71, høst/sommer 84/85, treffer eklipsen gjennom Saturn.En fremragende og kløktig forretningssans gjenkjenner en person født med saturn i skorpionen,og hardt arbeid og følelsesmessig engasjement er av største betydning i en eventuell karriere. Eklipsen kan gi dere ny innsikt og ansvarlighet knyttet til måter å håndtere penger og verdier på. En fin tid til å tenke nytt, prioriteringer, skifte bank hvis du må, bli økonomisk ansvarlig,opprett en sparekonto o.l.Alt som gir deg økonomisk trygghet er gunstig å fokusere på nå.

 

"Jappe-generasjonen" vi som er født i tidsrommet (1956/57- 1970/71),er en manifestasjon av Neptun i skorpionen, som mange av oss har.  En del av oss vil kunne bli berørt nå. Denne energien handler mye om en trang til å leve for penger og et utsvevende og glamorøst liv.Noen har kanskje levd over evne i lange tider,lenket seg selv fast til et liv styrt av begjær som det kan være vanskelig å komme ut av, et liv som egentlig ikke tilfredstiller i lengden.Nå er tiden inne til å leve livet på en annen måte. Nå er det slutt på å flykte fra ansvar i nærforhold og karriere og skyve problemer under teppet.Når vi tar bort de rosa brillene og ser situasjonene slik de egentlig er, får vi inspirasjon til å bli voksne og ta ansvar for vår levemåte, både fysisk og åndelig. og  det vi setter i gang av tiltak nå vil bære frukter i lang tid om vi jobber hardt for det. Dette vil kunne gi en indre tilfredstillelse og følelse av mestring, mening og glede.Lenkene man har viklet seg inne i kan føles veldig stramme og man vet ikke helt hvordan man skal komme løs.Søk hjelp,grav dypt i din sjel for å finne løsninger, nå kommer den energi som skal til for å sette seg selv fri for å kunne leve mere i takt med sine innerste ønsker.

 

Tiltak nå kan være å begynne å trene, gå tur i naturen, spise sunnere mat, kutte ut overdreven alkoholinntak eller andre giftstoffer, ikke bruke mere penger enn det du har, komme mere i kontakt med deg selv gjennom meditasjon eller annen åndelig føde. Rydd i skuffer og skap, kast eller gi bort det du ikke trenger, gi slipp på verdier som har gått ut på dato. Vær mere bevisst på selvdisiplin og ikke la deg styre av begjæret etter alt du har lyst på, ha fokus på det som er viktig for deg og gi deg selv en ny start nå.

 

Andre som kan bli sterkt berørt av eklipsen er generasjonen Uranus i skorpionen, (født mellom 1975 og 1981) som har en sterk trang til å hjelpe verden eller få verden til å tenke på samme måte som dere.Eklipsen inviterer til å tenke nytt nå, noe som vil kunne gi dere nye fantastiske ideer, og gjennom seriøst arbeid og ansvarlighet  bringe  ideene eller  budskapet til verden på en ny måte.Gjennom samarbeid i grupper og humanitært arbeid vil dere kunne bringe på bordet stor visdom, mange gode ideer og tanker som gangner menneskeheten.

 

Bring it on...

 

Ønsker alle en nydelig dag og lykke til med eklipsen i kveld 🙂

LIV ❤