28. nov, 2012

Fullmåne i Tvillingens tegn 28.11.2012

Fullmånen i Tvillingens tegn står sammen med Jupiter i dag, og det er absolutt verd å ta en titt opp på himmelen. Fullmånen står på 6 grader tvillingen/skytten, og de som har planeter i nærheten og er født i slutten av Mai og november, vil kjenne best på disse energiene.

 

 

En måneformørkelse er en veldig kraftig fullmåne,og påvirker i stor grad våre personlige relasjoner til andre mennesker.Når månen er full handler det om fullbyrdelser,avslutninger,og å gi slipp på det som du er ferdig med. Det du evt. startet på av prosjekter ved nymånen  for 14 dager siden, vil nå være fullendt. Nå kan du slippe taket på det som ikke fins der lenger og ved denne fullmånen har vi stor tilgang på mental kraft, og meditasjon f.eks. kan gi oss større tilgang på vår intuisjon som kan vise oss vår vei videre. Denne fullmånen handler i stor grad om at vi nå kan få tilgang til større innsikt, heale våre sår, slå oss litt løs, ha det moro og se litt mere optimistisk på livet. Kommunikasjon på alle måter står i fokus, nettverksbygging,brev, dialog,publikasjoner,markedsføring,reiser i inn og utland, o.l.kan være gunstige aktiviteter nå.

 

 

På himmelen i vest ser vi ekspansive og lykkebringende Jupiter lyse sterkt ved siden av den emosjonelle fullmånen i Tvillingene. Jupiter hjelper til, og inviterer til å utvide vår horisont, skaffe oss mere livsvisdom, reise, filosofere. Kanskje trenger vi å belyse sannheten om vår følelsesmessige situasjon. Kommunikasjon er et nøkkelord her og kan brukes på forskjellige måter. Når lykkebringende Jupiter er med på reisen vil du få større innsikt og utfallet av det du bærer på kunne få et fint utfall.

 

 

Siden fullmånen faller i kvadratur til Chiron og  Neptun i nord, kan vi oppleve å bli både følelsesmessig og mentalt såret. Men vi blir også gitt anledning til å gi slipp på, tilgi og glemme fortidens følelsesmessige sår. Healingen fremkommer best ved help av vår mentale kapasitet og ikke ved hjelp av rusmidler som Neptun også kan by på. Neptun og Chiron hjelper til bl.a. gjennom musikk, film dans og poesi og en åndelig tilnærming til livet. Når vi involverer disse emnene i livet vårt kan vi få et annet perspektiv, og se grenseløse muligheter.  Siden det er kontakt med midthimmelen i vekten, kan det være noe kreativt du skal levere til verden. Men det kan være vanskelig å få tak på tankene og strukturere dem, du kan føle at straks du har fått tak i noe konstruktivt så forsvinner de og nye tanker og nye mål dukker opp.

 

Mars og Pluto er i konjunksjon og har fin kontakt med kjærlighetsgudinnen Venus og den strenge men seriøse og stabile Saturn. Denne kontakten kan gi kraft, energi og transformasjon til våre forhold. Nå kan tema som mere forpliktende forhold komme på banen, i vennskap eller kjærlighet. For noen kan det føre til store frustrasjoner og du vil kunne havne inn i en maktkamp av dimensjoner, andre vil kunne få kraft til å gå nye veier, eller finne nye måter å leve sammen på, og noen vil måtte bite i det sure eplet og gi slipp på fastgrodde meninger. Fysisk aktivitet kan hjelpe på å få ut energien.

 

Ønsker deg en fin fullmåneopplevelse.

LIV