11. des, 2012

11.12.2012

Hei alle sammen!

Utenfor mitt kjøkkenvindu er det hvitt og stille.I dag ser jeg ikke sola, men vet jo at den er der bak skyene,og skinner like sterkt og fint egentlig. Akkurat som den er skjult for oss, kan vi ha vanskelig for å se det store bildet om livet vårt, for nå er merkur i kvadrat til Neptun noen dager og legger et lite slør over sannheten. Enten ser vi det ikke, eller så vil vi hverken se eller høre det som eklipsen i november avslørte for oss.Vi trenger å grave dypt i vårt indre, finne det som ikke fungerer i livet vårt, la det dø ut og gi slipp, enten det er utgåtte tankemønstre, dårlige følelsesmessige forhold, dårlig økonomistyring, eller helsemessige utfordringer. og vi vet jo at når vi gir slipp på noe vil noe annet og mye bedre vokse frem. Vi må bare i tillit la det skje.

 

I natt går vi over til en spesiell dato 12.12.2012 som i følge numerologien er et mestertall, hva det betyr kan dere lese mere om på numerologien.no. Vi nærmer oss den magiske datoen 21.12.12 som for mange er en skremmende beskjed om vår undergang. Jeg tror det heller symboliserer en overgang til noe som fungerer bedre for vår jord.Jeg tror at denne tiden vil åpne nye dører for oss og at vi trenger å vende blikket innover for å oppdage hva det er.

 

Det er en tid for alt, sommeren er hektisk, da skal vi sole oss og være brune og fine, vi skal reise på de flotteste feriene, vi skal stelle i hagen og vi skal på tur hit og dit.Det er på mange måter en stressende tid og mange sliter for å leve opp til alle forventninger om alt man skal gjøre og være.

 

Denne tiden...advendt,jul, vinter,lav sol snakker om en annen rytme hvor disse stille, kalde, mørke dagene står i sterk kontrast til den hektiske advendttiden, hvor vi farter hit og dit, ivrig etter å finne den passende julegaven til våre kjære, eller rekke over alle julebordene. Det kan være en utfordring når man ikke klarer springe så fort lenger, og henge med på alt det kollektive programmet.Men på en annen side er det en fin tid da denne årstiden på en måte ligger i dvale,og gir oss en indre ro hvis vi bare tar oss tid til å roe ned, se naturens skjønnhet og lar kroppen følge naturens syklus.

 

Tiden vi er inne i nå kan også være fin til stille refleksjon. Det er tid for å tenke på andre enn seg selv, være sammen med familie og venner i sosiale lag, det er ikke det at man trenger være med på alle tilstelninger, men heller være selektiv og prioritere. Kanskje man denne førjulstiden skal få med seg noen fine julekonserter, eller andre ting som gir næring til sjelen, senke kravene et lite hakk  til alt man burde gjøre,og heller ta seg tid til å slappe av, bake litt og tenne lys og kose seg foran peisen.

 

For de fleste tror jeg det handler mye om kjærlighetens lengsel, og på denne sårbare tiden,på det kaldeste og mørkeste, gjennom julens tradisjoner hvor mange stoler står tomme,og andre er syke på forskjellige vis, handler det ikke så mye om de materielle godene men heller hverandres kjærlige omtanke til hverandre.

 

Ønsker deg en fin førjulstid, med ønske om at det blir litt tid til en indre dialog eller to med deg selv.

Klem fra LIV ❤