13. des, 2012

Nymåne i skyttens tegn 13. desember

Da skriver vi 13 desember, selveste Luciadagen. Tenke det er mange barn der ute som koser seg med lussekatter, synger luciasangen og bærer levende lys. Det er en veldig hyggelig juletradisjon og lyser opp i vår mørkeste tid på året.🙂

 

I dag har jeg ryddet i skuffer og skap, pakket julegaver, hørt på julesanger og nytt det nydelige vinterværet vi har her i trondheim.

 

 

I dag har vi også nymåne i Skyttens tegn, og det kan jo kanskje føre til at frihetstrangen sprenger på, f.eks. frihet til å si det man har på hjertet, frihet til å være den man ønsker å være. Skytten inviterer bl.a. til å sette seg nye mål, eller planlegge en reise  for å oppleve nye kulturer, eller kanskje sette seg på skolebenken for å lære seg noe helt nytt.

Med nymånen er tiden inne til å så noen nye frø, og med optimistiske  filosofiske Jupiter i fokus med trykk fra Saturn og Pluto kan det du starter på nå, eller planlegger nå, være begynnelsen på noe stort, morsomt og konstruktivt, hvis man er villig til å  jobbe hardt for det, men når Pluto er involvert kan det være vanskelig å slippe tak på tryggheten, enten det er forhold,husvære, økonomi,eller fastgrodde følelser eller tanker.Men Uranus går nå fremover og kan gi impulser til nye tanker og du kan oppleve at du  plutselig ser nye løsninger på de problematiske områdene i livet ditt.Og nye ideer kan være kjærkommen nå.

Om nymånen generelt kan dere lese mere om på siden: Månefasene

 

 

Anbefaler også der det er klarvær å få med seg meteorsvermen Geminidene på himmelen  i kveld, som er årets sikreste og kanskje mest severdige meteorsverm. Under en mørk og klar himmel kan man se opptil 60 meteorer i timen og hendelsen varer i en hel dag, sier astronom Jan Erik Ovaldsen. Men værforhold og månefase må spille på lag hvis man skal se dette. 👍

 

Vil dele denne videoen fra You tube med dere, her får vi noen ord om akkurat dette, og litt musikk og nydelige bilder i tillegg.

 

Ønsker dere en trivelig kveld :-)

LIV❤