17. des, 2012

Venus i skyttens tegn 17.des.2012

I går gikk Venus inn i skyttens tegn og skal være der til 9.januar 2013.Venus her følger etter nymånen 13. desember, og pilen skyter etter nye mål og muligheter i relasjoner, parforhold,vennskap eller forretningssamarbeid, og ikke minst økonomiske spørsmål.Nymånen inviterte til å plante nye frø, og venus i skytten gir store muligheter for vekst av det du måtte ha på hjertet, men Jupiter står i opposisjon til venus så det  kan også indikere at noen store økonomiske vanskeligheter er i gjære, som du nå har en mulighet til å hanskes med hvis du legger kortene på bordet. Eller kanskje det ligger noen stooore regninger i postkassa? Pass på at sannheten kommer frem slik at du kan gå fremover med rene, nye og mye bedre sko.

 

Den som er født med venus stående i skyttens tegn i fødselshoroskopet sitt kan ha egenskaper som en optimistisk. barnlig og sprudlende dame eller mann, som setter seg nye mål hele tiden, men kan ha vanskeligheter med å sette grenser for seg selv. Vil gjerne være med på alt, spise mye god mat, og kan derfor fort legge på seg, spesielt over hofter og lår.Alt du liker å spise, eller gjøre, eller kjøpe vil det kunne være en anelse størrelse på.

 

Når venus står i dette tegnet kan vi føle trang til å reise på tur med vår kjære, det være seg å bare snakke om forskjellige reisemål, til å  virkelig dra på en lang utenlandstur eller en fjelltur i himalaya, så nu er det bare å sette seg ned å planlegge nye reisemål :-)Det som også kan være en fin aktivitet ved denne venusposisjon,er å invitere sine venner eller utenlandske kontakter på et godt måltid, eller ta med sin kjære på en eller nnen utenlandsk restaurant og nyte deilig eksotisk mat. Meeeen, vær litt obs på grensene :-)

 

Men siden venus her er preget av stor entusiasme og optimistisk tankegang, vil det være slik at om ting går litt skeis, finner en alltids  en måte  å reise seg på, og bevege seg videre, lykkelig med nye mål i sikte :-)

 

 LIV❤