26. des, 2012

Fullmåne i krepsens tegn

Den 28. desember2012 står fullmånen i krepsens tegn og kan gi deg en følelse av at  det du startet på ved nymåne for 14 dager siden, nå vil være fullendt eller ferdig eller ha nådd et høydepunkt. Lykkebringende Jupiter har fulgt etter og gitt deg store muligheter og noen nødvendige sannheter. Tiden nå er fin til å søke ro og fred i hjemlige omgivelser,  samle tankene eller meditere over på hvilken måte du kan gi din omsorg eller styrke familiebånd i det neste året.

I krepsens tegn sås den første spire til individualitet og man er veldig sensitiv og sårbar og ekstremt redd for å stikke seg seg frem. Ved det minste tegn på trussel mot personligheten kryper krepsen fort inni skallet sitt igjen og slikker sine sår . Mange krepser  liker seg best hjemme hos seg selv eller i mors trygge rede. Men det kan bli litt ensomt å bare være hjemme, og siden vi skal ut av redet en dag,  er det uhyre viktig å finne trygghet inni seg selv, ha tro på seg selv og sine evner, slik at man i større grad kan være en trygghetsperson for andre. Når man har funnet den indre tryggheten,vil man ha opparbeidet seg tykkere hud, med større motstandskraft, slik at "de andre"  ikke virker så truende, og man vil i større grad tørre å involvere flere og flere mennesker i livet sitt.

 

Krepsens tegn handler i stor grad om omsorg, familie og familiebånd. Ved fullmåne i det følsomme, feminine, trygghetssøkende krepsens tegn, vil følelsene være ekstre sterke og man kan føle seg ekstra sårbar overfor hjemmet sitt og familiemedlemmer. Nå kan trygghetssonen bli utfordret og følelsen av å være seg selv nok. Det er tid for familiesammenkomster nå ,og det kan være en gunstig tid for å omfavne familien, høre på tilgivelsens stemme, se etter kjærligheten og gleden, og la vannet, som er krepsens element, rense bitterhet og sinne, som du evenuelt måtte ha. Det er en fin tid til å ta kontakt med og involvere flere og eller glemte familiemedlemmer.

 

Jeg ønsker hver og en av dere en fortsatt trivelig romjul med kjærlighet og fred i hjertene.

 

LIV ❤