27. jan, 2013

27.januar 2013

Fullmåne 7 grader løven/vannmannen !

Dette bildet og denne teksten av Dalai Lama, er fin å reflektere over ved fullmånen i løven. " Det er av stor betydning at når vi skal lære våre barn å bruke hjernen, må vi ikke glemme å lære dem å bruke hjertet.

 

Løvens tegn handler i stor grad om hjertets anliggender. Både fysisk og psykisk. På det fysiske plan er det svært viktig for god helse å styrke hjertet. Det kan du gjøre ved å mosjonere jevnlig slik at blodsirkulasjonen får gode vilkår, og gjerne sørge for fred og harmoni i omgivelsene. Stress bør unngås, det har nemlig ikke ditt hjerte godt av.

På det psykiske plan er løven kjent for å være særdeles generøs og varmhjertet,og øser villig ut sin varme og kjærlighet til sine venner og kjære. De er kreative, stolte, og liker godt å være i sentrum av begivenheter på livets scene.

 

Fullmånen forbindes ofte med den greske modergudinnen Artemis,og Isis fra Egypt.Artemis er rollemodell for selvhevdelse og mot og Isis er rollemodell for kraft og styrke.Du kan lese mer om dette på siden:Månefasene

 

Mitt nyfødte barnebarn kom til verden for 2 dager siden og vil kunne være så heldig å være i besittelse av disse kvalitetene.Spesielt siden månen sto i sitt eget tegn krepsen, som handler om beskyttelse og omsorg, og fullmånen om mor, voksenliv og fruktbarhet. Det skal bli spennende å følge med på hennes reise gjennom dette livet :-)

 

Dette er vannmannens fullmåne og vennskap, frihet, alt som er nytt og annerledes skal feires.Fullmånen inviterer til fullbyrdelse av prosjekter, som kan være alt mulig innenfor hjertets anliggender. Husk å lytte til hjertets stemme, ikke bare det tankene dine forteller deg.Ved meditasjon kan du prøve å finne balansen mellom hjerte og sinn. Dette er tiden å feire livet, kjærligheten, alt du har oppnådd.Løvemånen er leken og kreativ, slå ut håret og nyt livet.

Månen står i mitt første hus som handler om identitet, selvet, den første spire, så jeg skal feire mitt nyfødte barnebarn i dag 💋🙂❤

LIV ❤