30. jan, 2013

30.Januar 2013

Solen i vannmannen og Saturn i skorpionen danner en vanskelig kontakt på 11 grader om et par dager.

 

Din personlige frihet vil kunne føles sterkt begrenset, og du må antagelig jobbe litt ekstra for å tilpasse deg nye situasjoner, og strukturere dagene slik at du finner en god  balanse mellom hvile og arbeid.

Det kan hende at du bekymrer deg en del, og jobber med å håndtere følelsesmessige anliggender i forhold til nye situasjoner, barn, barneoppdragelse eller venner. Kanskje det er vanskelig å finne balansegangen mellom din egen persolige frihet, og andres følelsesmessige behov. Hvordan skal du hanskes med dette tenker du kanskje?

 

Solen og Saturns energier gir tilgang til indre styrke, stahet, og utholdenhet. Hvis du tar i bruk disse indre krefter i deg selv, vil du kunne finne gode løsninger og overvinne vanskelighetene. Hvis du kjenner ansvarsfølelsen tynge og en bekymring over om du har de egenskaper som skal til, skal du stole på deg selv og gjøre tingene på din egen måte.Prøv å  bekymre deg litt mindre og lek litt mere.Stå tillitsfull i situasjonen, ikke prøv å gjøre alt selv, men stol på at andre også kan bidra like godt som du.

 

Alt er en overgang,selv om tiden akkurat nå er inne til å ta ansvar, til å jobbe seriøst og litt ekstra for å etablere et godt følelsesmessig fundament, vil det snart være en tid for å høste resultatene.

 

Jeg ønsker deg en strålende dag og lykke til :-)

LIV ❤