19. feb, 2013

Fiskenes tegn

Da har solen beveget seg stille og rolig inn i det siste tegnet i Zodiaken, fiskenes tegn. Her stråler den ut sin energi sammen med 4 andre planeter nå, pluss at Venus kommer inn 26 februar.Det er spesielt når så mange planeter er samlet i et tegn.  Tiden vi går i møte har mye av fiskens natur i seg.  Det vil stor grad handle om å ta i bruk alle sansene, finne fred og ro i omgivelsene og rolig flyte med, ta hver dag som den kommer uten å stresse ting fram.

 

Fiskenes tegn er et følsomt vanntegn og innehar en sterk lengsel etter et ukomplisert liv. Tiden er inne til å sette på de rosa brillene og se på livet på en lettere måte. Styre unna problemer, misunnelse, sjalusi og andre dystre ting i livet som er negativt ladet.

 

Nå er det tid for å drømme og inspirasjonen vil strømme på gjennom forskjellige kanaler, som film,teater, musikk, dans, meditasjon, litteratur og lignende. Intuisjonen og forestillingsevnen har gode kår, og det vil være lett å sette seg inn i andres situasjoner. Det kan føre til f.eks. gode skuespillerprestasjoner, eller bare å være en god samtalepartner.Det er også en fin tid å hente inspirasjon fra havets skjønnhet i alle dets former,og det kan gjøre godt for sjelen å sette seg ved vannkanten og nyte en solnedgang i stillhet, hvis man har mulighet for det.

 

Når Venus kommer inn blir det fart på romantikken. Venus trives ekstra godt i fiskenes tegn og kjærligheten uttrykkes gjerne i den mest ekte, rene og naturlige form.   Alt som er ekte og naturlig og alt som inneholder naturlige ingredienser vil være kjærkomment nå.  Perioden kan nytes med deilige bad med naturlige oljer, romantisk musikk og levende lys. Føttene, som er knyttet til fiskenes tegn, kan trenge ekstra oppmerksomhet denne perioden, så en tur til fotpleieren kan gjøre ekstra godt nå.

 

Det er en fin tid for å heale våre sår, utvendig og innvendig. Ty gjerne til de naturlige istedenfor de kunstige ingrediensene. Alt man kan tiltrekke seg gjennom naturens gaver er bra, bli beruset av blomstenes duft, få åndelig påfyll gjennom dikt og musikk, åpne sansene for skjønnheten i naturen, gi og ta imot kjærlighet, klemmer, gode ord og et lyttende øre. Det vi gir til andre vil vi få rikelig av tilbake.

 

Det som kan være bakdelen med så mye trykk på fiskene er at lengselen etter de høye idealer, det euforiske, nirvana, blir så sterk at man ønsker å flykte inn i sin egen lille verden hvor alt er behagelig, der man kan gi seg hen, der man ikke trenger å gjøre en innsats, der man slipper å kjenne på problemer, der man bare kan være og flyte med.Det høres behagelig ut og kan fungere en liten stund, men så trenger man ta tak i virkeligheten, finne ut hva som egentlig gjør en lykkelig, ta tak i roret og styre skuta dit en vil selv.

Det og planløst drive rundt fører en ikke nødvendigvis dit man egentlig vil og trenger, men heller dit hvor tilfeldigheten bringer en, der hvor andres vilje bestemmer retningen. Bruk fiskenes måned for å gå i tenkeboksen for å finne ut hvilken retning du vil kjøre skuta di. Når vi kommer til Værens tegn, blir det en helt annen hverdag, da er det mye slutt på kosen og det blir tid for å handle.

 

Ønsker dere gode dager i fiskenes tegn

Ps. skriv gjerne en kommentar hvis du vil, hyggelig det :-)

LIV ❤