24. feb, 2013

Fullmånen i jomfruen 25 febr. 2013

Da er det like før det er fullt trykk på fullmånen på 7 grader, i det forsiktige, praktiske, bevegelige jordtegnet, jomfruen. Noen av oss har kjent på sterke følelser en stund allerede, mens andre ikke kjenner så mye til det som foregår nå.Kommer helt an på hvordan dette faller i ditt eget kart.,

 

Når Fullmånen står i jomfruen betyr det at solen står i fiskenes tegn, fordi solen alltid står på ande siden av fullmånen, i det motsatte tegn.

 

Månen tar med seg de nysådde frø fra fiskenes tegn og prøver å få de til å vokse seg store og sterke. Sagt på en annen måte: Det du startet på for 14 dager siden, føles ekstra sterkt under innflytelse av fullmånen, før det sakte roer seg ned for hver dag som går. Det er tilgang på vekst i alt som har med intuisjon, forestillingsevne, hengivenhet, kreativitet og sensitivitet å gjøre og perfeksjonering av disse.

 

Men man kan også ha en sterk følelse av illusjon og selvbedrag, og vanskelig se ting helt tydelig. Hva det er vi har satt i gang er forskjellig fra person til person, men når fullmånen står i jomfruen gir det oss en påminnelse om   viktigheten ved å være tro mot egen sjel.I jomfruen har vi tilgang til det som i esoterisk astrologi kalles for jomfrufødselen. Det kan forklares slik at når du får anledning til å drive med noe du virkelig er inspirert av,når du har tilstrekkelig renhet i tanker og handlinger og handler i overenstemmelse med det du innerst inne vet er riktig for deg selv, kan du "føde ditt indre barn”. Det er ikke noen lett fødsel, men, krever at du handler og lever i kontakt med din sjel og det du er inspirert av og ikke det du føler du bør gjøre eller er tvunget til å gjøre av moralske eller fornuftige grunner.Ditt indre barn er noe du må nære fra deg selv for å få til å bli til noe. Kanskje trenger du mere utdannelse, kurs, finpusse dine indre kvaliteter, rense dine tanker, for å kunne føde ditt prosjekt og få det til å vokse. 

 

Merkur hersker over jomfruen og gir tilgang på praktiske, gode analytiske og kommunikative evner og stor fleksibilitet. Jomfruen er kjent for sin kritiske sans og trang til renhet.Eksoterisk eller på et ytre plan kan det manifistere seg med en trang til å vaske, ta ting fra hverandre, sette dem sammen igjen for på en praktisk måte forstå hvordan ting fungerer, og gjennom kritisk analyse få det til å fungere enda bedre.  På et esoterisk plan eller indre plan er det for å analysere og perfeksjonere tankene, følelsene og kroppen slik at de blir et godt redskap foe sjelen.

 

 

Månen står i opposisjon til Chiron, den sårede healer, som kan sette lyset på våre sår som trenger healing. Ved fullmåne føles alt veldig sterkt og nå er det mulig noen sår rives opp som vi kan få hjelp til å lege. Ta vel imot det, oppsøk healing hvis du føler for det, ta imot og gi også lindring til andre som kan trenge litt hjelp for sine plager.

 

Det er et utfordrende aspekt mellom månen, solen og lykkeplaneten Jupiter. Ekspansjonen, utvidelsen av våre prosjekt, vår visjon, vår tro, vår utdannelse, vår kommunikasjon, vår nettverkbygging kan føles litt vanskelig å få til akkurat nå. Kanskje ikke kvalifikasjonene er på plass, at vi ikke klarer å se klart vår spesielle vei, at vår identitet, våre følelser og vår trygghet trues hvis vi går feil vei og dermed av frykt for dette blir stående på stedet hvil.

 

Det betyr bare at vi må tenke litt hardere på hva det er vårt hjerte lengter etter, hva vi liker aller best å gjøre, hvilke kvaliteter vi ønsker å finpusse. Gå i gang med å lære det du må, ta i bruk intuisjonen og stol på magefølelsen din.Men Merkur går retrograd nå og kan gi en litt mere forvirrende tenkemåte enn ellers, noe som kan føre til en del forsinkelser i dine prosesser

 

 

 

Liv ❤ ©