11. mar, 2013

11. mars,nymåne på 21 grader fiskenes tegn

Nå er det faktisk 7 planeter samlet til fellesskap i hengivenhetens tegn, fiskene. Dette er den siste ny månen i den astrologiske kalenderen og er koblet til det 12 hus og krone chachra.

 

Disse kraftige fiskeenergiene kan gi tilgang til inspirasjon, drømmer, kreativitet, sensitivitet, forestillingsevner og flukt. Dette er en tid hvor vi kan være særlig sensitiv og litt mer i kontakt med vår egen intuisjon, en intuisjon som kan vise veg og åpne dører til dype følelser og helende kraft. Det er en fin tid for å hengi seg til kjærligheten, musikken, malingen, dansen og alt du blir berørt av på et spirituelt nivå.

Fiskenes tegn handler også om det 12 hus som bl.a står for fengsel, institusjoner og kirker. Det kan være rent fysiske bygninger, men med en metaforisk forståelse er det en fin tid for å få hjelp til å slippe fri fra det fengsel man selv har skapt. Det være seg penger, forhold, rus, likegyldighet, trosretninger eller avhengighet av ulike slag. Det er en fin tid å rydde opp i livet sitt, se i øynene det som ikke fungerer,omfavne de mørke sidene som trenger healing, og sette seg noen nye mål som har med seg de fine hengivne og åndelige energiene i fiskene.  

 

Ny månen bærer bud om å starte opp med noe, så nye frø, men i fiskenes tegn, som er det siste i den astrologiske kalenderen, og symbol for avslutninger, er det tiden for hvile, samle trådene og forberede det som ligger foran av nye muligheter. Tenk nøye over hva du ønsker skal vokse og gro i livet ditt, vær åpen for de muligheter som byr seg, nå får du hjelp av hele syv planeter i det åndelige og hengivne tegnet fiskene, det er ganske fantastisk med tanke på manifestasjon av dine ønsker.   

   

Fiskenes tegn er også forbundet med kronechacra gjennom spiritualitet, åndelighet og intuisjon. Kronechacraet hersker over sentralnervesystemet, og hvis det er ubalanse her kan man føle seg apatisk, forvirret og ha mye hodepine. Gjennom bl.a. meditasjon kan man gjenvinne balanse, bevissthet, visdom og forståelse. For å gjenvinne balansen med kronechacra kan man bruke essensielle oljer som lavendel, ylang-ylang, og sandalwood.

 

Fiskenes tegn handler i stor grad om det åndelige og intuitive,og forestillingsevnen er fint til stede nå.Men fordi det også handler om illusjoner, magi og  flukt, kan det være vansker med å finne holdepunktene i tilværelsen. å se klart fordi alt flyter i hverandre og det kan være vanskelig å få tak i det man kjenner på. Er det man tenker på en realitet eller bare en drøm? er ting sant eller er det ikke? Skal jeg gå den veien eller den andre? Det kan være deilig å sette seg godt til rette i sofakroken, stenge hverdagen ute og bare drømme seg inn i lykkeland, bort fra hverdagens gjøremål og krav. Tror bare man må la det komme og gå som det vil, og bare la seg drive med denne bølgen, slippe kontrollen, gi seg hen i visshet om at noe større enn seg selv vet veien. Snart går mars inn i væren og da blir det uansett litt mer fart på handlekraftige energier.

 

LIV ❤